antibiotika i Danmark

Køb Amoxil Online

Amoxil
amoxil antibiotika
Aktiv Ingrediens: Amoxicillin

Amoxil anvendes til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier, som øreinfektioner, blære-infektioner, lungebetændelse, gonorré, og E. coli eller salmonella-infektion.

kr3.02 per pille
Køb Nu
Brand Amoxil
brand amoxil antibiotika
Aktiv Ingrediens: Amoxicillin

Amoxil Mærke er også undertiden anvendes sammen med et andet antibiotikum, som kaldes Clarithromycin (Biaxin) til behandling af mavesår forårsaget af Helicobacter pylori-infektion.

kr 5.02 per pille
Køb Nu

Amoxil (Amoxicillin) - en semi-syntetisk antibakterielle stof penicillin. Ifølge nogle rapporter Amoxil er et af de mest almindeligt ordineret antibiotika til behandling af børn.

Stoffet er syntetiseret opdagelsesrejsende Britisk selskab Beecham i 1960. Efter 12 år, i hvilket tidsrum nye kliniske forsøg blev betyder Amoxil nu tilgængelig. Han blev den anden semi-syntetisk penicillin betyder efter ampicillin, som er udviklet i 1961.

I dag kan vi roligt sige, at resultaterne af Amoxil er enorme: 42 år senere antibiotikum, der anvendes stadig over hele verden. World Health Organisation har medtaget stof i listen af essentielle lægemidler, der er nødvendige i sundhedssystemet. Ofte børnelæger foretrækker det på den gamle måde, men helt sikkert Amoxil. På samme tid, og gradvist øge rækken af frustrerede læger og patienter, der ikke får den ønskede effekt, eller omvendt, fik en uventet virkning.

Prøv at forstå, hvordan begrundede forhåbninger dem, der helhjertet tror på styrken af Amoxil. om lægemidlet er sikker, og vigtigst af alt - er det altid en effektiv?

Struktur og Farmakologiske Virkning af Amoxil

Sammensætningen af Amoxil indeholder et enkelt aktivt stof: Amoxil trihydrat, som er en analog af ampicillin, med lidt ændret formel.

Den farmakologiske effekt af penicilliner er baseret på deres evne til at bryde den cellevæg syntese af modtagelige bakterier.

Spektret af farmakologiske aktivitet af Amoxil (Amoxicillin) er bred. Blandt de mikroorganismer, der er følsomme over for stoffet, kan nævnes:

• Aerobe gram-positive stafylokokker og streptokokker;

• Gram-negative patogener, gonorré, E. coli, Shigella, Salmonella og Klebsiella.

Penicillinase og Amoxil

I de beskrivelser og kommentarer til penicillin ofte fremgår det ikke helt forståeligt - penicillinase-eller beta-lactamase. Lad os prøve at forstå de komplicerede for Farmakologi og forstår effekten af denne mystiske stof på effektiviteten af antibiotika.

Mavesyren har været brugt i næsten 80 år. I løbet af denne tid, nogle typer af geniale patogene bakterier har lært at kæmpe for livet, der syntetiserer penicillinase - et enzym fra gruppen af beta-lactamases. Det er i stand til at ødelægge antibiotika, penicillin og cephalosporiner, som indeholder i deres struktur er en beta-lactam ring. Som et resultat, narkotika helt inaktiverede og bakterier fortsætte deres levebrød.

Amoxil som penicillin og andre antibiotika er ikke aktiv mod mikroorganismer, der producerer penicillinase. Blandt de ikke-modtagelige bakterier omfatter visse stammer af stafylokokker, en masse af Gram-negative organismer.

Penicillinase og clavulansyre

Mulighed for en bred vifte af mikroorganismer sikkert kunne modstå de bivirkninger af Amoxil blev opdaget i løbet af kliniske forsøg. Britisk farmaceuter udvikling selskab Beecham begyndte en aktiv søgning efter "modgift" mod det onde penicillinases, således at intet effektiviteten af antibiotika.

I slutningen af 70-erne af den løsning blev fundet. Clavulansyre og visse af dets forbindelser har vist sig at være i stand til at forhindre destruktive handling af enzymer. Disse stoffer er stærkt forbundet penicillinase danner et stabilt kompleks med dem, og give mulighed for at arbejde Amoxil.

Komplekset er i stand til at handle clavulanate på et meget større antal af patogene mikroorganismer end den rene antibiotikum. Jeg vil gerne understrege, at kombinationen af Amoxil med alavulanovoy syre - det er et nyt lægemiddel, der er til rådighed under forskellige handelsnavne.

En af de mest berømte såkaldte beskyttede medicin Amoxil - claus havetips, som fremstiller Glaxo group. Af den måde, dette selskab er en tilhænger af den berømte Beecham, der er udviklet og Amoxil og dens komplekse med clavulansyre.

Alle ubeskyttede antibiotika, der indeholder et element sammensætning, er sårbare over for beta-lactamase. Derfor vil jeg gerne til igen at advare mod forhastede beslutninger om at starte selvstændig behandling med antibiotika. Hver gruppe af antibiotika har sine egne karakteristika, som er vigtige at overveje. Og udpege et antibiotikum, der vil bringe healing, kan lægen kun.

Amoxil: Release Form

Amoxil vedrører lægemidler, som er tilgængelige i en række af former, og slip den. Virksomhed for fremstilling af lægemidler, der forsøger at skabe deres egne, de mest "praktisk" - stof.

Så, prøv at forstå, hvad Amoxil kan købes på apoteket. Farmaceutiske virksomheder har styr på produktionen af de følgende former af de populære antibiotika:

- Amoxil Suspension børn i doser på 125 mg og 250 mg;

- Amoxil tabletter eller kapsler med 250 mg, 500 mg og 1000 mg;

Det skal bemærkes, at Amoxil, for den sags skyld, de fleste antibiotika: stoffer, der er opløst er ikke i stand til at holde de kemiske og fysiske egenskaber. Derfor, den gylle, der produceres i form af pulver eller piller, der er til at blive opløst, før du bruger.

Amoxil (Amoxicillin) Moderne Former for Frigivelse

Farmaceutisk virksomhed, Astellas, som er berømt for sin udvikling af nye former, de første på markedet med den mest bekvemme form for spredbar Amoxil.

Amoxil er tilgængelig som soljutab spredbar form, dvs at opløse tabletterne forskellige doser fra 125 mg til 1000 mg. Stoffet har mindst to solide fordele: nem receptionen og en høj biotilgængelighed.

Amoxil spredbar form ikke brug for at drikke vand nok, tygges eller suges ind i munden tablet, ud over at have behagelige smag. Børn form udgivelsen 125 og 250 mg kan opløses i et halvt glas koldt vand.

Men den største fordel af spredbar form - er dets biotilgængelighed. Over 90% af det aktive stof optages i blodet. For slugning af sæd, dvs en tablet dosering form, figur og er tæt på rekorden. Ja, i de fleste tilfælde om 20-40% aktive stof er ikke optages i mave-tarmkanalen, og bryder ned. Biotilgængelighed af Amoxil spredbar svarende til injicerbare former.

Antibiotika Amoxil Ampicillin og - Tvillinger?

At læse og sammenligne de instruktioner, at Ampicillin Amoxil ogen rimelig spørgsmålet er: Er disse antibiotika adskiller sig fra hinanden? Er det muligt fuldt ud at erstatte et stof til andre, og om det vil påvirke effektiviteten af behandlingen? Fordi de begge har næsten samme antibiotikum, struktur og tilhører den samme gruppe af semisyntetiske penicilliner.

Ja, der er forskelle mellem dem ved første øjekast en smule. Og Det spektrum af action, og det vidnesbyrd, de to stoffer er stort set identiske. Men ampicillin har adskillige væsentlige mangler: hurtigt ryddet og absorberes dårligt. Ampicillin bliver nødt til at tage dobbelt så tilbøjelige end Amoxil, - fire gange i løbet af dagen. Men den mest betydningsfulde ulempe ved ampicillin - lav absorbability. Omkring 60% af den aktive ingrediens, der er fremstillet, ikke er nået til destinationen.

Amoxycillin, som er optaget afhængigt af den form for overgang 80-95% har fordele i forhold til sin forgænger.

Det skal bemærkes, at i modsætning til Ampicillin Amoxil har release injicerbar form. I de tilfælde, hvor intramuskulær injektion er påkrævet antibiotisk ampicillin anvendes.

Der bør være særlig opmærksomhed på den kendsgerning, at begge stoffer har på tværs af modstand. Denne ret mystisk begreb, der betyder, at for Amoxil og amptsillinu ufølsom samme stammer af mikroorganismer. Hvis behandlingen af, for eksempel, bronkitis, ampicillin ikke hjælper, skal du ikke kigge efter den mirakuløse kraft af hans "forhold".

Mavesår - Helbredelse Ved Hjælp Af Amoxil!

I lang tid mavesår eller sår på tolvfingertarmen blev betragtet som en alvorlig kronisk sygdom. Det samme gælder for farlige atrofisk gastritis, der kan udvikle sig til et sår, herunder maligne.

I 80'erne blev det fundet, at der i størstedelen af tilfældene, erosive, atrofisk og colitis læsioner i mavesækken og duodenum forårsaget af bakterien ... banale. Den mikroorganisme, som er inficeret med nogle anslår, at op til 90% af verdens befolkning, kan medføre, at de mest farlige sygdomme i mave og tarme! Helicobacter pylori bakterier, der ofte kommer ind i kroppen i barndommen og fortsætter uden at forårsage skade. Men, i nogle tilfælde - under ugunstige kombination af forskellige faktorer - Helicobacter begynder ødelæggende arbejde.

For optimal ordning af udryddelse terapi blev fundet i 90-erne, som gør det muligt at slippe af med bakterier på bare to uger. Strukturen af den kombinerede behandling er konsekvent placeret og Amoxil. Flere ordninger er blevet udviklet, som viser lige så gode resultater. En kombination af Amoxil med en dosis på 1000 mg af antimikrobielle metronidazol eller et andet antibiotikum clarithromycin.

En vigtig del af udryddelse behandling - en kombination af Amoxil og andre antibakterielle lægemidler omeprazol. Sidste er absolut nødvendige for at give et neutralt miljø i mavesækken og duodenum. Omeprazol eller andre midler fra den gruppe af proton pumpe hæmmere helt at blokere for produktion af saltsyre i mavesækken. Og det er afgørende - det samme kan ikke være helbredende den betændte område i den aggressive sure miljø!

Således, en omfattende ordning kaldet mystiske gastroenterologists eradikationsterapi Amoxil inkluderer et andet antimikrobielle komponenter og omeprazol eller et analogt heraf. Med dagens farmaceutiske mavesår - er ikke en sætning, og sygdommen kan helbredes i et par dage.

Nogle medicinalvirksomheder har taget hånd om bekvemmelighed gastroenterologisk patienter og produceret produkter, der indeholder den fulde udvalg til behandling af mavesår i den samme pakke.

Indikationer for Brug - Fra Hvad Hjælper Amoxil?

Således, som det er tilfældet med alle antimikrobielle stoffer, antibiotika for at modtage betegnelser, der er forbundet med det spektrum af aktivitet.

Blandt de indikationer føre Amoxil bakterielle infektioner i luftvejene - bronkitis og lungebetændelse.

Hertil kommer, at den betegnelser for den aftale er de forskellige inflammatoriske sygdomme i øvre luftveje. Otitis media, bihulebetændelse (artikel "Antibiotika for bihulebetændelse"), bihulebetændelse, pharyngitis, tonsillitis med succes modtagelig for Amoxil Amoxicillin terapi. Vi vil gerne fremhæve effektiviteten af medicin for angina er forårsaget af beta-hæmolytiske streptokokker gruppe B.

Amoxil til at Behandle Infektioner i uorgenitalsystemet

Instruktioner til brug af Amoxil i listen af indikationer er til stede genitourinary infektioner: urethritis, cervicitis, samt betændelse i blære, nyre og andre sygdomme. De fleste urinveje sygdomme forårsaget af Gram-negative bakterier, og mange af, som producerer penicillinase. Dette betyder, at der i et betydeligt antal tilfælde anses for at være ineffektiv måde.

Det skal bemærkes, at den gyldne standard for behandling af urinveje sygdomme anses for at fluorquinolon antibiotika. Amoxil og andre penicilliner bruges til dette formål er ekstremt sjældne. Men fluoroquinoloner er absolut kontraindiceret til brug hos børn, gravide og ammende. I sådanne tilfælde, kan du tildele penicillin antibiotika. Stadig bedre til at give fortrinsret til de beskyttede penicillin til at omfatte bakterier stammer, der producerer penicillinase.

Derfor, på trods af den klare angivelse af, i opgørelsen af en fast liste af urologiske og gynækologiske sygdomme, for hvilke effektiv Amoxilendnu bedre foretrækker det andet stof.

Jeg vil gerne endnu en gang advare hver patient fra et ønske om at udpege et antibiotikum, uafhængigt af hinanden, baseret på deres erfaringer. Som den medicinske praksis, som selvtillid, alt for ofte fører til problemer.

Stop Antibiotikum Amoxil eller Når det ikke Benyttes

Et af de store problemer i den indenlandske medicin - manglen på ordentlig kontrol over frigivelsen af receptpligtig medicin. Indtil nu, i de fleste apoteker kan købe en masse medicin uden recept.

Ofte kan patienten købe antibiotika online "hukommelse" engang havde behandlet og modtaget en positiv effekt. Nogle gange køber skubbet tips fuldstændig uvedkommende. Det er bemærkelsesværdigt, at omkring 70% af tilfælde af uautoriseret brug af antibiotika er ikke berettiget.

Blandt de tilfælde af uberettiget formål Amoxil indtager en særlig plads virale infektioner. Efter antibiotika har absolut ingen effekt på den virus. I mellemtiden, de fleste af årstidens sygdomme, der ikke er relateret til bakterier.

Hvilke sygdomme er i første omgang viral oprindelse? Dette, selvfølgelig, primært influenza og ARI (akut respiratorisk infektion). Hertil kommer, at de fleste af pharyngitis, rhinitis, tracheitis og bronkitis er også forårsaget af forskellige vira. Det er derfor vi så ofte ikke kan se virkningen efter indtagelse af antibiotika til behandling af disse sygdomme.

Amoxil, ligesom alle andre antibakterielle stoffer, der ikke anvendes til viral infektion. At skelne mellem sygdom forårsaget af bakterier og virus, almindelige dødelige, der ikke har noget at gøre med medicin, er det meget svært. Det er beklageligt at konstatere, at selv den læge, der nogle gange ikke skelne disse patogener. Som et resultat, vokser antallet af uberettigede brug af antibiotika, og samtidig er der nye stammer af resistente bakterier.

Amoxil til Forkølelse: en fejl?

Et særskilt kapitel vil gerne dedikere evige emne - Modtagelse af antibiotika til forkølelse. Mærkeligt, men sandt: Mange patienter i sæsonen for forkølelser stormede apotek med kravet om at "sælge Amoxil" eller købe Amoxil online. Ofte farmaceuter frygtsomme forsøg på at modstå angreb af vedvarende borgere og til at forklare regime af kulde vil ikke lykkes. Mennesker, der vedvarende anvendes antibiotika, herunder Amoxil, med en kold! Og ... på en eller anden måde se effekten. Prøv at forstå, hvad der sker.

Mange mennesker tror, at synderen er kolde, kolde vind, kladder eller våde fødder. De fleste kender ikke engang: en kold - det er den samme virussygdom, at SARS. Negativ faktor medført en nedgang i immunitet, og infektion let overvandt barrieren. Hvorfor har mange patienter har den medicin og undersøge, "healing" af kold efter et kursus af Amoxil?

Alt er meget enkel. I de fleste tilfælde af respiratoriske virus i vores krop, er at vente til nært forestående død. I immunkompetente patienter med SARS symptomer forsvinde på deres egne inden for en uge. Vendes blikket fremad, vil vi sige, at et minimum af Amoxil behandling er fem dage. Ikke underligt, at ved udgangen af antibiotisk behandling af forkølelse, mange patienter fastslå healing. Og det er sandt. Med en advarsel: Amoxil har til at inddrive fra en kold intet. Med den sygdom klare organisme i sig selv.

Så Amoxil for forkølelse - denne version er helt uberettiget antibiotika.

Amoxil: Standard Dosering

Som med ethvert antibiotikum Amoxil dosering individuelt i hvert enkelt tilfælde. Og dosis og behandling tid afhænger af mange faktorer, herunder alder, patientens vægt, sværhedsgrad af sygdom og anamnese.

Dosis til børn under to år.

Vejledningen om brug af Amoxil er beskrevet i standard anbefalede doser. De er beregnet per kilogram kropsvægt, afhængigt af alder. For børn under to år anbefales at tage 20 mg Amoxil pr kg i vægt i løbet af dagen. Vi oversætter disse beregninger er tilgængelig for de universelle forståelse af sproget. Den gennemsnitlige vægt af barnet i denne alder sjældent overstiger 15 kg. Derfor, i 250-300 mg per dag af antibiotika er tilstrækkelig. Den foretrukne dosering børn suspension Amoxil 125 mg: den daglige dosis er 10 ml.

Men det er bedre at give mulighed for at beregne den dosis af antibiotika forklarende børnelæge og ikke fodre deres barn ekstra milligram er ikke de mest nyttige stoffer.

Dosis til børn fra to år til fem år.

For denne aldersgruppe til at beregne den dosis er meget lettere - den anbefalede dosis 125 mg to gange dagligt. Amoxil release form, der indeholder 125 mg aktivt stof i 5 ml suspensionen for børn - det ideelle valg.

Dosis til børn i alderen 5 til 10 år.

For denne aldersgruppe er den anbefalede dosis er fordoblet, og der er 500 mg per dag. Det er mere praktisk at købe en suspension af Amoxil 250 mg og tage 1 måleske af stoffet to gange om dagen.

Standard stof dosering, der anbefales til børn på 10 år og voksne, afhængig af patologi sværhedsgrad og varierer fra 250 mg til 1000 mg i en enkelt dosis. Mangfoldighed af program - to gange på en dag.

Regler for Behandling: Hvordan til at tage Amoxil

Korrekt valgte antibiotikum, - det er ikke en garanti for en vellykket behandling. På mange måder, effektiviteten af behandlingen afhænger af, mærkeligt nok, ved at patienten selv. Så lad os prøve at finde ud af, hvordan man sikkert og korrekt at tage Amoxil.

Minimum behandlingsforløb Amoxil bør være fem dage.

Stor fejltagelse nogle patienter - Amoxil straks ophøre med at bruge det efter et par dages behandling.

Nogle patienter i to til tre dage af behandlingen kommer fra forhastede konklusioner om recovery, og beslutter at stoppe med at tage Amoxil. Efter alt, hvis et antibiotikum, der er tildelt korrekt, vil de første resultater kan forekomme inden for få dage eller endnu mindre efter start af behandlingen. I mellemtiden, kun efter fem dage eller mere for at være sikker på den samlede sejr over bakterier. På samme tid i løbet af en behandling, skal du vælge læge.

Varigheden af behandling med antibakterielle stoffer - fra fem dage til to uger eller mere. Hvor meget tid, der præcis tager Amoxil, lægen skal afgøre.

Amoxil bør drikkes to gange på en dag, det er bedre med jævne mellemrum.

Under behandling med antibiotika er umuligt at springe næste dosis, fordi virkningen af lægemidlet i dette tilfælde er betydeligt reduceret. Koncentrationen af lægemidlet i blodet falder, og bakterier, som allerede er begyndt at bukke under for den handling af Amoxil (Amoxicillin), fortsætte med at formere sig igen. Og nu - i dobbelt hastighed, klar til den næste dosis af lægemidlet er allerede kender til dem.

Amoxil bør tages efter et måltid.

Fra overholdelse af denne regel tolerabilitet af den stofafhængige. Accept af lægemidlet på en tom mave forårsager irritation af mave væggen. Derfor, af hensyn til patienten og ikke til at haste til at tage midler i morgen efter morgenmad, og om aftenen - efter middag.

Amoxil for Børn Især Madlavning

De fleste antibiotika har en fælles fysisk-kemiske egenskaber - ustabilitet i opløsning. Derfor er børn forskellige former for mundtlig amoxicillin udgivet i form af granulat, som er tilberedt af suspensionen umiddelbart inden brug.

Nogle forældre, at købe et produkt til et barn, langsomt og smertefuldt at forsøge at finde ud af, hvad der har at gøre med pulver i hætteglasset. Lad os se, hvordan at lave mad lægemidlet korrekt.

Så, om brug af børn Amoxil instruktioner er klart angivet, at indholdet af hætteglasset skal være opløst i vand. Efter en overfladisk læsning af de første spørgsmål, der vises. Hvad skal temperaturen af vandet? Hvordan bør det være?

For at forberede børn Amoxil suspension brug for cool kogt eller renset vand. Ideelt set, at medicin er udarbejdet i to faser. Typisk mærket er et hætteglas (tværgående risiko), der angiver de krævede niveau af opløsningsmiddel. Nogle producenter sted risikoen på etiketten. I første omgang, hætteglasset hældes en lille mængde vand (to gange mindre end det kræves) og rystes kraftigt i et forsøg på at distribuere den maksimale Amoxicillin trihydrat. Derefter opløsningsmiddel blev toppet op til mærket i forvejen, hætteglas var rystet igen-og - et stof, som er forberedt.

Husk, at korrekt tilberedt Amoxil suspension for børn - nøglen til en korrekt dosering, så gå til den proces ansvarligt.

Holde rede Amoxil suspension bør være i et køligt sted, helst i køleskab. Efter forløbet af behandling medicin for at afhænde resterne. Holdbarhed af opløst stof ikke overstiger tre uger.

Og den sidste. Det er meget vigtigt, før hver brug suspensioner Amoxil er godt rystet flaske. Dette er nødvendigt for en ensartet fordeling af det aktive stof uopløseligt i vand.

Kontraindikationer

Kontraindikationer til brug af tabletter eller suspensioner Amoxil smule. Blandt dem de mest betydningsfulde er:

overfølsomhed over for penicillin antibiotika.

Mange patienter efter at have læst manualen for Amoxil denne sætning umiddelbart finde alle de tegn på overfølsomhed. I virkeligheden, individuelle reaktion sjældent set: sandsynligheden for, at den udvikling, der er mindre end 1%.

infektiøs mononukleose.

Dette viral sygdom, hvis symptomer er svarende til de første symptomer på en øm hals, Amoxil (herunder beskyttet clavulansyre) er kontraindiceret på grund af den øgede risikoen for hududslæt. Skelne mellem mononukleose og bakteriel halsbetændelse - er en anden vigtig opgave for lægen, som ikke kan ignoreres, når symptomerne på angina.

Amoxicillin Under Graviditet: Risici og Fordele

Amoxil hører til den kategori af lægemidler, der kan være traditionelt bruges i graviditeten. I medicin, disse stoffer er kombineret i gruppe B. Dette betyder, at brugen af amoxicillin, herunder dens beskyttede form under graviditeten er muligt i situationer, hvor den fordel, at moderen opvejer den mulige risiko for barnet.

Denne formulering virker skræmmende ved første øjekast, men det er forklares ganske enkelt. Hidtil har vi gennemført store kliniske forsøg handling Amoxil om graviditet og fosterets vitale funktioner. Men stoffet i lang tid med held anvendes i smitsomme sygdomme hos gravide kvinder. Rapporterede tilfælde, hvor en beskyttet kompleks af Amoxil (Augmentin, Amoxiclav eller andre generiske lægemidler) blev brugt til 20 eller flere uger af graviditeten, uden at forårsage bivirkninger.

Ammende kvinder bør tages i betragtning, at Amoxil passerer over i modermælken, og derfor vil barnet modtage en dosis af antibiotika.

Anmeldelser af Læger

På trods af den temmelig fremskreden alder Amoxil (amoxicillin), læger anmeldelser brugen af stoffet er som regel positiv. Læger er enige i én ting: når den korrekte udnævnelsen af lægemidlet, det virkelig fungerer godt. Men i betragtning af sandsynligheden for persistens af visse stammer af bakterier, lægen skal ordinere Amoxil. Og initiativet i en så delikat sag som valget af antibiotika, er uacceptabelt.