antibiotika i Danmark

Køb Ampicillin Online

Ampicillin
ampicillin antibiotika
Aktiv Ingrediens: Ampicillin-Trihydrat

Ampicillin bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier, som øreinfektioner, blære-infektioner, lungebetændelse, gonorré, og E. coli eller salmonella-infektion.

kr5.37 per pille
Køb Nu

Ampicillin (Ampicillinum) er et semisyntetisk beta-lactam antibakterielt lægemiddel fra penicillingruppen til systemisk brug. Det har en lang række antibakterielle aktiviteter. Virker på grampositiv og gramnegativ patogen flora.

Umiddelbart fremgå, at de oplysninger, bør ikke opfordre dig til selv-medicinerer. Hvis du har helbredsmæssige problemer og har brug for sådanne alvorlige medicin som antibiotika, er det nødvendigt at søge lægehjælp, før du køber Ampicillin. Kun i dette tilfælde er der en chance for en hurtig bedring.

Ampicillin er et effektivt bakteriedræbende antibiotikum i penicillingruppen med et bredt spektrum af antibakteriel virkning. Det aktive stof opløser cellevæggene af patogener.

Der er også en suppression af metaboliske processer mellem mikrobielle celler på membranniveau, hvilket er skadeligt for dem.

Under virkningen af Ampicillin dør både grampositive og gramnegative bakterier og visse patogener i intestinale infektioner.

Bivirkning

Allergiske reaktioner: muligt, kløe og afskalning af huden, urticaria, rhinitis, conjunctivitis, angioødem, sjældent feber, ledsmerter, eosinofili, erythematous og udvikle makulopapuløst eksantem, exfoliativ dermatitis, mangeartet exudative erytem (incl.Stevens-Johnsons syndrom) , reaktioner svarende til serumlidelse, i enkelte tilfælde-anafylaktisk shock, ikke-allergisk ampicillin udslæt, kan forsvinde uden ophør af behandlingen.

Fra fordøjelsessystemet: dysbiosis, stomatitis, gastritis, mundtørhed, smag ændringer, mavesmerter, opkastning, kvalme, diarré, stomatitis, glossitis, moderat stigning i aktivitet af "lever" transaminaser, pseudomembranøs enterocolitis.

CNS: hovedpine, tremor, kramper (ved højdosis behandling).

Laboratorieparametre: leukopeni, neutropeni, trombocytopeni, agranulocytose, anæmi.

Lokale reaktioner: smerte på injektionsstedet, infiltrering I / m indledning, flebitis i / i introduktionen af store doser.

Interstitiel nefritis, nefropati, superinfektion (især hos patienter med kroniske sygdomme eller nedsat resistens i kroppen), vaginal candidiasis.Overdosis. Symptomer: manifestationer af toksiske virkninger på centralnervesystemet (især hos patienter med nyreinsufficiens); kvalme, opkastning, diarre, overtrædelse af vandelektrolytbalancen (som følge af opkastning og diarre).

Behandling: ventrikelskylning, Aktivt kul, salt afføringsmidler, medicin til opretholdelse af vandelektrolytbalancen og symptomatisk behandling. Det udskilles ved hæmodialyse.

Sådan skal du tage Ampicillintrihydrat

Antibiotikummet kan kun indtages efter samråd med en læge, der følger lægens anvisninger. Det er beregnet til oral administration. Doseringen afhænger af graden af læsionen, dens form og patientens alder.

Brugen af kapsler eller tabletter afhænger ikke af fyldningsgraden i maven, så de kan drikke dem på et hvilket som helst belejligt tidspunkt med lige store intervaller mellem doserne. Da ampicillin hurtigt udskilles fra kroppen, skal du tage medicinen 4-6 gange om dagen. Den gennemsnitlige daglige dosis til en voksen er 3 g. dosering til børn afhænger af barnets legemsvægt.

Behandlingens varighed bestemmes af individuelle indikatorer. Minimumskurset er 5-10 dage. Om nødvendigt forlænges den til flere uger.

Særlig vejledning

Før behandlingen påbegyndes, skal du sikre dig, at der ikke er allergi over for penicillin og andre beta-lactamer. Mens du tager lægemidlet, er det nødvendigt at holde blodbilledet, nyre-og leverfunktion under kontrol. Efter at kliniske tegn er forsvundet, bør behandlingen ikke afbrydes før om 48 timer.

Langvarig antibiotikabehandling og gentagen indgift af lægemidlet kan føre til udvikling af superinfektion.

På grund af muligheden for at nedsætte virkningen af orale antikonceptionsmidler anbefales det at anvende yderligere antikonceptionsmetoder.

Under graviditet og amning

Det aktive stof gennemtrænger placenta og findes i modermælk. På det tidspunkt, hvor du bærer et barn, bør du kun drikke et antibiotikum i tilfælde, hvor den tilsigtede fordel for kvinden vil overstige den potentielle risiko for fosteret. Amning bør afbrydes i hele behandlingsperioden (med mulighed for bedring efter behandlingsperioden).

I barndommen

Tabletterne er ikke beregnet til børn under 6 år. Den gennemsnitlige daglige dosis til ældre patienter er 0, 1 g / kg. Fra 14 - års alderen anvendes de samme doser som til voksne.

Med overtrædelse af leverfunktionen

Hvis patienten har en alvorlig form for leversvigt, kan medicinen ikke tages.

Overtrædelse af nyrefunktionen

Store doser af lægemidlet med nedsat nyrefunktion kan have en neurotoksisk virkning. Med kreatininclearance under 30 ml / min er det derfor nødvendigt at reducere dosis og/eller reducere hyppigheden af antibiotikabehandling.

Hvad er forskellen mellem ampicillin og amoksillin?

Den nye generations ampicillin kan faktisk kaldes en analog af ampicillin, da det er en forbedret version af den. Biotilgængeligheden afhænger ikke af fødeindtagelse, og den understøtter længere terapeutisk koncentration i betændelsesfokus. I denne forbindelse er ampicillin med angina mindre effektivt end amoksillin.

Det er vanskeligt at inaktivere med bakteriel beta-laktatamaser.

Sum Op

Fra den artikel, du har lært om den lange opfundet, og forældede antimikrobielle stof kaldet "Ampicillin". Anmeldelser, analoger af denne medicin, og hvordan man bruger det - alt dette talte vi i detaljer. På trods af det faktum, at du nu ved en masse om medicin, ikke selv-medicinerer. Husk, at antibiotika er fuldstændig ubrugelig (og endda skadelige) i virale infektioner. De fleste forkølelse er forårsaget af virus. Jeg ønsker dig et godt helbred!