antibiotika i Danmark

Køb Augmentin Online

Claus havetips
augmentin antibiotika
Aktiv Ingrediens: Amoxicillin, Clavulanate

Claus havetips bruges til at behandle mange forskellige infektioner forårsaget af bakterier, såsom bihulebetændelse, lungebetændelse, øre infektioner, bronkitis, urinvejsinfektioner og infektioner i huden.

kr12.85 per pille
Køb Nu

Måske, det er svært at finde en læge, der aldrig ville abonnerer på Augmentin. Terapeuter, børnelæger, urologer, gynækologer, ØRE-læger - læger i alle specialer ikke repræsenterer deres praksis uden antibiotika. Desuden, i mange protokoller til behandling af forskellige sygdomme.

Og patienter og læger, der opfatter Augmentin som den moderne anti-bakteriel agent. I mellemtiden lægemiddel er på markedet i årtier.

Den kombination af amoxicillin og clavulansyre, som blev grundlaget for claus havetips, blev udviklet i 1977-1978 af forskere fra det Britiske selskab Beecham. Senere, i 1984, den farmaceutiske gigant fik patent på det oprindelige Augmentin. I dag er det stof fortsætter med at producere firmaet GlaxoSmithKline, pravopreemenik Beecham. WHO - World Health Organisation - Augmentin inkluderet i listen af vigtige lægemidler.

Popularitet lægemidler i verden, er så høj, at det er blandt de ti bedst sælgende antibiotika. Anmeldelser og patienter og læger om Augmentin stort set enstemmige og kun bekræfte den universelle kærlighed til stoffet.

Opfylder Nærmere: Sammensætning og Form af Augmentin Udgivelse

Amoxicillin - et semisyntetisk penicillin-antibiotikum, med et bredt spektrum af handling. Det udgør næsten Ampicillin analog adskiller sig kun mindre strukturelle ændringer i den kemiske formel. Strukturen omfatter Augmentin amoxicillin som trihydrat.

Clavulansyre gæring produkt af Gram-positive bakterier Streptomyces clavuligerus. Dette stof er medlem af Augmentin som kaliumsalt.

Hver tablet formulering er overtrukket med en film, cover, som beskytter det aktive stof fra den aggressive handling af saltsyre miljø i maven.

Nogle gange læger ordinere claus havetips, viser, at den samlede dosering af antibiotika og clavulansyre. For eksempel, kan du ofte finde en opskrift der ligner indhold: Fanen.Claus havetips 1000mg. Det er indlysende, at lægen har en gennemsnitlig form af antibiotika-release, der indeholder 875 mg amoxicillin og 125 mg clavulansyre. Både den første og den anden metode er doseringen vejledningen er lige gyldige.

Rigdom Release Former

Firmaet GlaxoSmithKline har styr på produktionen af sådan et stort antal af forskellige former for claus havetips, antibiotika kan være let at samle op, en patient, uanset alder og vægt. Søgningen til nye brugervenlige doser sker der den dag i dag. Således, children ' s suspension Augmentin ES blev stiftet for relativt nylig, designet til behandling af alvorlige infektioner, samt for ældre børn. Stoffet er næsten en voksen dosis af de aktive ingredienser - 600mg af amoxicillin og 42.9 mg clavulansyre.

Det skal bemærkes, at emballage Augmentin indeholder netop beregnet for et fuldt behandlingsforløb antallet af tabletter. Således minimum wrap indeholder 14 tabletter af stoffet, og er designet til behandling af ukomplicerede infektioner ordningen. For den langsigtede behandling er en form for frigivelse af 20 tabletter Augmentin 625 mg dosis og 400 mg.

Når du køber Augmentin online suspension dosering, som er baseret på barnets vægt er beregnet korrekt, er der ingen tvivl om, at mængden af stoffet, for at det overskydende vil være nok til et behandlingsforløb. Sommetider forældre er overrasket over at mærke, at på tredje dagen af antibiotikabehandling i flasken er stadig kun en brøkdel af stoffet. I sådanne tilfælde, den mest sandsynlige form for overgang blev valgt på korrekt vis, og skal til at købe en stor dosis af lægemidlet Augmentin.

Kan jeg opdele p-piller Augmentin?

Nogle Augmentin tabletter, især dosis på 500 mg (675 mg herunder clavulanate) anvendes tværgående risiko. Mange patienter oplever, at risikoen for separation, der er nødvendige for tablet til at reducere doseringen.

Selvfølgelig, ud fra et synspunkt om økonomi, det er virkelig en fordel. Ja, omkostninger, for eksempel tabletter 250 mg Augmentin meget højere end en halv tablet på 500 mg. Men i virkeligheden producenten advarer om, at risikoen for cross-anvendt til udvælgelse er ikke en mindre dosering. Risiko tabletter Augmentin udfører mere æstetisk funktion. Adskillelse af tabletter anbefales ikke: hvis der efter film belægning er ødelagt og indholdet af en tablet kan blive reageret med saltsyre i maven.

Hertil kommer, at farmaceuter være opmærksom på, at bryde af tabletter på risiko i to dele for at foregribe indholdet af de aktive stoffer, der dannes i de to halvdele er næsten umuligt. Og sandsynligheden for, at begge sider af tablet vil være lige i dosering, temmelig illusorisk.

Så du skal ikke filosofere. Heldigvis, Augmentin adskiller rigdom release former, og alle patienter, uanset alder og vægt kan afhente den ønskede dosering.

Beskyttelse Amoxicillin Clavulanate eller Hvorfor?

Faktisk, mange patienter er spekulerer på, hvad er funktionen af clavulansyre? Hvad stoffet kommer ind i et andet stof?

Faktum er, at under anvendelse af antimikrobielle stoffer mange mikroorganismer har lært at modstå virkningen af stoffer. Sly bakterier i et forsøg på at fortsætte de vigtige funktioner af stål til at producere et enzym, der nedbryder antibiotika. Derfor er forberedelserne af penicillin og cephalosporiner, der indeholder beta-lactam ring inaktiveres ved penicillinase effekt, at nogle mikroorganismer producere.

Forskere har opdaget, evnen af bakterier, umiddelbart efter oprettelsen af Amoxicillin. Det blev hurtigt fundet og "modgift", som viste sig at clavulansyre. Det er strukturelt ligner beta-lactam penicilliner.

Clavulansyre inaktiverer beta-lactamases (enzymer gruppe, og som omfatter penicillinase), blokerer det aktive websteder af disse enzymer. Således clavulansyre i sammensætningen af antibakterielle stoffer udfører protector funktion. Det er ikke muligt for antibiotika til at ødelægge bakterier og dermed bevarer sin fysiske og kemiske struktur-og dermed den farmakologiske virkning.

Det skal bemærkes, at ikke alle mikroorganismer, der producerer penicillinase. Derfor, netto ubeskyttet Amoxicillin, har indtil nu været anvendt med succes til behandling af sygdomme forårsaget af modtagelige bakterier.

Claus havetips: Spektrum af Aktivitet og Farmakologisk Virkning

Ved hjælp af Augmentin mange følsomme gram-positive og gram-negative bakterier, herunder:

 • Staphylococcus aureus, herunder stammer, der producerer beta-lactamase;
 • Streptococcus;
 • Neisser, det agens af gonorré;
 • E. coli, herunder beta-lactamase-producerende;
 • Enterobacteria;
 • Klebsiella;
 • Moraxella;
 • Proteus.

Særskilt, vi opmærksom på, at methicillin-resistente stammer af Staphylococcus aureus, som forårsager farlig hospital infektioner, der er følsomme for Augmentin.

Den virkningsmekanisme Amoxicillin er meget enkel. Blokerer syntesen af et antibiotikum, følsomme mikroorganisme cellevæggen og dermed udøver en baktericid effekt.

Farmakologiske effekter i Augmentin har kun én aktiv ingrediens, af narkotika amoxicillin. Clavulansyre har ingen antibakteriel virkning.

Når at tage Augmentin

Det kompleks af amoxicillin and clavulanate kalium helt absorberet. En time efter oral administration, der er indeholdt i blodet maksimale koncentration af antibiotika.

De absorption og fordeling af de vigtigste aktive ingrediens - Amoxicillin - er den samme, uanset måltidet. Men, kalium clavulanate dosering stadig har værdi. I kliniske forsøg er det fundet, at clavulansyre er meget højere absorption, når de tages sammen med mad, end faste.

Forskere ved GlaxoSmithKline har foretaget en undersøgelse af farmakokinetik af stoffet. Det blev konstateret, at den relative biotilgængelighed af Augmentin reduceret betydeligt stof, når det administreres oralt ved 30 og 150 minutter efter morgenmad med et højt fedtindhold.

Undersøgelsen af farmakodynamik blev udviklet ensartede retningslinjer for modtagelse af tabletter og suspension for Augmentin børn. Således, at den maksimale dosis af lægemidlet nåede bestemmelsesstedet, den medicin bør tages i begyndelsen af måltidet.

Indikationer for Brug: Når du vil Augmentin?

Indikationer for at modtage Augmentin - er en inflammatorisk sygdom, der er forårsaget af patogener, der er modtagelige for amoxicillin. Vi har allerede nævnt, at Augmentin tilhører drug valg i behandling af mange smitsomme sygdomme. Lad os prøve at liste de vigtigste indikationer for anvendelse af de virkelig stærke antibiotika:

• Øvre luftvejsinfektioner, såsom bronkitis (betændelse i bronkierne), lungebetændelse (samtidig betændelse af bronkierne og lungerne), lungebetændelse (pneumoni), lunge absces (mavesår);

• Oropharyngeale infektion: bakteriel tonsillitis (halsbetændelse), pharyngitis, stomatitis;

• ENT infektioner: otitis media, bihulebetændelse;

• Hud infektioner: bakterielle hudafskrabninger og andre sygdomme forårsaget af beta-lactamase-producerende stammer af Staphylococcus aureus, Klebsiella og E. coli;

• Infektioner i uorgenitalsystemet: cystitis (betændelse i blæren), pyelonefritis (nyrebetændelse), urethritis (betændelse i urinrøret - urinrøret);

• Bækken infektioner, herunder postpartum, abort og andre indgreb; sygdomme, der overføres gennem seksuel kontakt: gonoré, syfilis;

• Postoperativ infektion;

• Osteomyelitis - betændelse af knogle væv.

Brug af Augmentin: Særlige anvisninger

Først og fremmest vil jeg gerne understrege, at Augmentin er guld standard i behandling af sygdomme i oropharynx, øvre og nedre luftveje, primært forårsaget af gram-positive mikroorganismer. Spektret af det produkt, der er så bred, at det er i stand til at dække næsten alle patogener.

Desværre er der mange behandlere som "dække" for to eller tre antibiotika. Ofte vagt læge, der er genforsikret således ambulant og selv indlæggelse for lungebetændelse. Som et resultat, den ordning for behandling af ukompliceret pneumoni tager "high-rise udsigt", og indeholder en række antibiotika, herunder Augmentin. Det er særligt imponerende er den kombination af intravenøs og tablet former for forskellige antibakterielle stoffer.

Patienter er ikke engang klar over, at en korrekt valgt Augmentin ikke kræver tilsætning af et andet antibiotikum. Amoxicillin aktivitet mod Streptococcus pneumoniae (lungebetændelse vigtigste exciter) er betydeligt højere end for Ampicillin og Benzylpenicillin. Derfor, i de fleste tilfælde af lungebetændelse forårsaget af stammer med mellemliggende modtagelighed over for ampicillin og benzylpenicillin, modtagelig for monoterapi ved hjælp af Augmentin.

I de behandling af infektioner i de urogenitale-tarmkanalen (betændelse i nyrer, blære, bækken organer) lægemidler, for valget er stadig betragtes som fluorquinolon antibiotika. Dog, denne gruppe af lægemidler er kontraindiceret til brug i børn. Derfor, i pædiatriske patienter med sådanne infektioner Augmentin kan anvende.

Den Korrekte Dosering til Børn

I henhold til instruktionerne om brugen af Augmentin online hos børn en justering af dosis er afhængig af barnets alder.

- Børn op til tre måneder

Børn i denne alder urinvejene er endnu ikke fuldt ud operationelle, hvilket resulterer i fjernelse (udskillelse) med standard doser af Augmentin kan være svært. Derfor, er den anbefalede dosis er 30 milligram stof per kg legemsvægt per dag. Mangfoldighed af receptionen - to gange om dagen dvs hver 12 timer.

- Børn, der er ældre end tre måneder

Fra denne alder, kan din læge ordinere to versioner af børns suspension:

1. Claus havetips 200 mg 5 ml 400 mg Augmentin i 5 ml anvendes to gange om dagen, hver 12 time.

2. Claus havetips 125 mg 5 ml Augmentin 250 mg 5 ml anvendes tre gange om dagen - hver 8 timer.

De fleste eksperter foretrækker at bruge en suspension med 12-timers indsats. Det forventes, at disse formuleringer er meget mindre tilbøjelige til at forårsage diarré end 8-timers suspension Augmentin.

Det bør dog erindres, at den Augmentin suspension 200 mg og 400 mg af sammensætningen indeholder aspartam, så de er forbudt til brug i patienter, der lider af phenylketonuri.

Lad os prøve at regne ud, hvordan til at beregne den dosis af Augmentin børn.

Den brugsanvisning, som viser, at:

12-timers børns Augmentin suspension dosering er baseret på sats på 45 mg / kg kropsvægt for alvorlige infektioner, og 25 mg / kg - under mindre alvorlige.

8-timers suspension Augmentin designet til 40 mg / kg i alvorlige og 20 mg / kg - i milde tilfælde.

Udtrykket "alvorlig infektion" specialister betyder, otitis media, nedre luftvejsinfektioner (lungebetændelse), bihulebetændelse og lidelser med alvorlig forgiftning symptomer og lyse.

Her er et eksempel. Hvis barnet vejer 8 kg, er den gennemsnitlige sværhedsgrad af bronkitis han har brug for Augmentin 200 mg per dag, fordelt på to doser. Baseret på det faktum, at 5 ml af det færdige suspension indeholder 200 mg antibiotika, barnet skal modtage 2,5 ml af stoffet hver 12 timer.

- Børn, der vejer 40 kg eller højere

Børn over en alder kategori Augmentin doseres i henhold til den voksne anbefalinger.

Endelig beskriver vi den standard dosis Augmentin vil gerne understrege vigtigheden af en kompetent læge råd. På trods af den til tider detaljeret beskrivelse af beregningen af børns dosis instruktioner eller artikler på Augmentin, det er bedst ikke at engagere sig i selvstændig handling med valg af doser, og give tøjlerne af en specialist. Kun en læge kan vurdere sværhedsgraden af dit barns sygdom og vælge den rigtige dosis af antibiotika. Holde dette i tankerne, og ikke overvurdere dine evner. Også, skal du altid spørge om den undervisning, der tilbydes direkte til stoffet.

Claus Havetips: Voksen Dosering

Med doseringer for voksne situationen er meget enklere. Men her må vi tage hensyn til sværhedsgraden af sygdommen.

Som for brug af Augmentin tabletter instruktionerne, der omfatter en standard voksen dosis på 500 mg hver 12 timer eller 250 mg hver 8 timer.

Til behandling af mere alvorlige sygdomme og nedre luftvejsinfektioner, Augmentin dosis øges til 875 mg hver 12 timer eller 500 mg hver 8 timer.

Voksne, der har svært ved at synke hele tabletter, kan tage en suspension af 125 mg eller 250 mg i stedet for Augmentin 500 mg. Tabletter 875 mg dosis i sådanne tilfælde kan erstatte Augmentin suspension, der indeholder 200 eller 400 mg antibiotika.

Allergi over for Penicilliner: du Må ikke gå Glip af!

De vigtigste kontraindikation til at modtage Augmentin - en allergisk reaktion over for penicillin antibiotika.

Under postmarketing undersøgelser claus havetips, som har stået på i omkring 30 år, blev registreret en række alvorlige tilfælde af individuelle overfølsomhed over for stoffet. De var vist en anafylaktisk reaktion på penicillin, antibiotika amoxicillin.

Jeg ville gerne berolige patienter, som stadig ikke ved noget om allergi. Alle sager Augmentin individuelle reaktioner opstået hos patienter med allergi over for penicillin eller andre stoffer, allergifremkaldende stoffer i en mængde på mere end to.

Bemærk også, på tværs af følsomhed for penicillin og cefalosporiner antibiotika. Hvis patienten har en historie af allergi, for eksempel, på ceftriaxon, og sandsynligheden for reaktion på Augmentin er meget høj. I sådanne situationer, at risikoen blot er ikke værd - en meget nemmere og mere sikkert at vælge et antibiotikum, fra en anden gruppe.

Kontraindikationer for Behandling Augmentin

Lad os prøve at liste de vigtigste kontraindikationer til at modtage Augmentin:

 • En allergisk reaktion over for penicillin eller antibiotika cefalosporiner;
 • Unormal leverfunktion i behandlingen af Augmentin i historien (dvs, den tidligere modtagelse af et præparat);
 • Idiosynkrasi Augmentin komponenter;
 • Mononukleose. Forkert tildeling af penicillin i denne sygdom (bemærk virussygdom) fører til udseendet af den karakteristiske udslæt.

Under graviditet og amning Augmentin tilladt betinget. Denne temmelig vag sætning, betyder kun, at et tilstrækkeligt antal kliniske undersøgelser af effekten af stoffet på forløbet af graviditet, ikke blev gennemført. Det stof, uden tvivl, passerer placenta barrieren og ind i modermælk.

Men på grund af den ekstremt lave toksicitet og bredspektret antibiotikum Augmentin netop dette er det foretrukne stof i behandling af mange smitsomme sygdomme hos gravide og ammende kvinder.

Claus havetips bivirkning: Hvad kan vi forvente?

Lad os prøve at liste de vigtigste bivirkninger, der kan opstå under eller efter et behandlingsforløb Augmentin:

Tarm overtrædelse

Den såkaldte "dysbiosis", som vi er bange for læger og farmaceuter, nogle gange virkelig udvikler sig efter antibiotisk behandling. I medicin, dette fænomen kaldes pseudomembranøs colitis. Årsagen til denne komplikation er, at behandling med antibiotika kan ændre den normale tarmflora. Denne opportunistiske mikroorganismer kan begynde at formere sig og producere toksiner.

Undersøgelser viser, at den vigtigste årsag til colitis i forbindelse med behandling med antibiotika, et giftstof, som produceres af Clostridium. Diarré, der er ofte det eneste symptom, komplikationer, der kan have varierende grader af sværhedsgrad fra mild til svær, at de fleste tilfælde. Sidstnævnte er oftest optaget i patienter, der lider af immundefekt.

I gennemsnit antibiotika-associeret diaré er observeret i 9% af de patienter, der modtager Augmentin.

Unormal leverfunktion

Den negative effekt af Augmentin i leveren og galdevejene er registreret i mindre end 5% af tilfældene. Samtidig er de fleste patienter funktion af hepatobiliary system reparationer, selv efter afskaffelsen af antibiotika.

Alvorlige overtrædelser, der er vist læsioner af levervævet, er blevet rapporteret i sjældne tilfælde. For eksempel, GlaxoSmithKline selskabet bekræfter, at oplysninger om et dødsfald fra hepatotoksiske handling Augmentin. Men vi skynde os at berolige patienter, som tog hans hjerte. Sandsynligheden for, at en sådan reaktion er tæt på nul - det er kun muligt i en af deres 4 000 000 patienter!

Imidlertid, for at undgå komplikationer under langvarig behandling augmentin eksperter anbefaler regelmæssigt at overvåge leverfunktionen.

Allergisk dermatitis

Sandsynligheden for forekomsten af dermatologiske læsioner på baggrund af Augmentin behandling er 3%. Generelt, disse symptomer ikke kræver seponering af antibiotika og testet ved slutningen af behandlingen.

Kvalme og opkastning

Nogle patienter er fast dyspepsi, der er forbundet med at tage Augmentin: kvalme (3% af patienter) og opkastning (1%). For at reducere risikoen for disse bivirkninger, skal du følge reglerne for optagelse Augmentin og tage medicinen i begyndelsen af måltidet.