antibiotika i Danmark

Køb Zithromax Online

Køb Zithromax Online
zithromax
Aktiv Ingrediens: Azithromycin

Zithromax bruges til at behandle mange forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier, såsom luftvejsinfektioner, hudinfektioner, øre infektioner og seksuelt overførte sygdomme.

kr6.80 per pille
Køb Nu

Køb Zithromax Online , du bør vide, at der til dato Zithromax er et af de mest effektive antibiotika. Med hjælp af Zithromax forskellige bakterielle infektioner behandles.

Før start af behandling, er det nødvendigt at være opmærksom på det faktum, at for store eller ukontrollerede behandling med antibiotika fører til et fald i deres effektivitet.

Zithromax tilhører klassen af narkotika makrolid antibiotika og er beregnet til at bekæmpe forskellige bakterielle infektioner. Grundlaget for virkningen af dette middel, er princippet om at stoppe væksten af bakterier. Det stof Zithromax udelukkende er beregnet mod bakterier, men ikke mod virusinfektioner. Zithromax viser stor effektivitet i behandlingen af stafylokokker, streptokokker og eksempel, samt tarm-og hemophilic stænger, enterokokker, salmonella og shigella. Hertil kommer, at med sin hjælp, det er muligt at bekæmpe mycoplasma, lagionella og bacteroids.

Den bakteriedræbende virkning af Zithromax vises, når det er brugt i høje koncentrationer. Denne medicin er også effektive i behandling af seksuelt overførte sygdomme, med held at bekæmpe de bakterier, der forårsager dem, f.eks gonococci, trichomonads, klamydia og spirochetes.

Andre sygdomme forårsaget af bakterier, der er følsomme over for narkotika Zithromax, kan også blive helbredt med det. Disse sygdomme inkluderer: angina, bronkitis, mellemørebetændelse, lungebetændelse, skarlagensfeber, inficeret dermatitis, erysipelas, urethritis og andre smitsomme sygdomme forårsaget af bakterier.

Vigtigt: Før du starter behandling med Zithromax, bør du konsultere din læge.

Hvordan man kan tage Zithromax

Før brug Zithromax bør være rystet, for at sikre, at ensartetheden af Zithromax indtages oralt, normalt en gang om dagen, uanset fødeindtagelse. Til patienter med mave-sygdom, Zithromax bør tages sammen med måltider. Dosis af lægemidlet vil blive ordineret af lægen, afhængigt af sværhedsgraden af sygdommen, og den generelle tilstand af patienten. Ved behandling af børn, dosis af lægemidlet er ordineret, afhængigt af vægten af barnet. Tage lægemidlet bør være så mange dage, som er angivet i vejledningen. Afbryde receptionen er umuligt, selv hvis patienten føler sig sunde. For tidlig ophør af behandling kan forårsage vækst af overlevende bakterier og tilbagefald af sygdommen.

Hvis der er nogen forbedring i sundhed, eller tværtimod, patientens tilstand bliver værre, skal du sørge for at konsultere en læge.

Det stof Zithromax bør tages oralt en time før måltider eller to timer efter. På den første dag i behandling, en voksen patient bør tage en dosis på 0,5 g, og fra den anden til den femte dag - 0,25 g. Denne medicin er taget en gang dagligt. Zithromax skal tages, indtil den fulde opsving, selv om dens symptomer forsvinder meget hurtigt.

Det skal bemærkes, at det stof Zithromax under alle omstændigheder bør ikke tages, hvis der er markante svækkelser af nyre-og leverfunktion.

Tager Zithromax kan forårsage nogle bivirkninger, såsom kvalme, mavesmerter og maveproblemer, diarré, tab af hørelse, øjne og hud kan blive gul. Straks fortælle det til din læge, hvis du har taget Zithromax, du er bevidstløs, svær svimmelhed eller en normal hjerterytme.

Hvis patienten har allergiske reaktioner, skal du være forsigtig, når du tager Zithromax. Det samme gælder i tilfælde af hjertesygdom, lever-og nyresygdom. I løbet af graviditeten, brug af Zithromax bør kun være i tilfælde af en nødsituation.

Bivirkninger og Kontraindikationer

Når du tager stoffet, der kan være bivirkninger: kvalme, opkastning, diarré, nedsat hørelse, farve, hud og øjne proteiner kan erhverve en gul nuance. Rapport nogen af disse bivirkninger, straks til din læge.

Det skal bemærkes, at selv om bivirkninger, det er muligt for Zithromax, men i praksis er de er ekstremt sjældne.

Ved udnævnelse af Zithromax en læge bør advare patienten om, at selv en uge efter endt behandling komplikationer i form af diarré og mavesmerter forårsaget af at tage denne medicin kan forekomme. Dette fænomen er forklaret af resistens i bakterier til virkningen af den lægemiddel. I denne situation, self-medicin er strengt forbudt og kan føre til en forværring af den generelle tilstand af patienten.

Langvarig eller ukontrolleret brug af Zithromax kan føre til oral eller vaginal infektion. Forekomsten af hvide plaques på mundslimhinden, ændringer i udflåd er en grund til umiddelbar kontakt med en læge og stoppe medicin.

Forekomsten af allergiske reaktioner er usandsynligt. Men hvis du har tegn på en allergisk reaktion i form af udslæt, hævelse, eller åndedrætsbesvær, bør du søge lægehjælp, hvis du tager Zithromax.

Zithromax er kontraindiceret ved bestemte nyre-og lever-sygdomme, er det ikke anbefales til gravide og ammende kvinder, og for visse hjertelidelser. Den læge, når der ordinerer medicinen, skal vurdere den generelle tilstand af patienten: gavn af behandlingen bør være større end den eventuelle skade.

Zithromax som et Antibiotikum, Barn

Det stof Zithromax er beregnet til oral brug er tilgængelige i form af tabletter er overtrukket med en film, skede, eller i form af kapsler. Stoffet indeholder azithromycin, dihydrat, samt forskellige inaktive ingredienser såsom calcium, fosfat, magnesium stearat, croscarmellose natrium, laktose, hypromellose og så videre. Også, Zithromax er til rådighed i form af en flydende suspension.

Et par vigtige fakta om medicin:

  • Det repræsenterer en type af makrolid-antibiotikum.
  • Den handelsnavn for stoffet er azithromycin.
  • Antibiotisk Zithromax er et fremragende valg for alle, der kæmper mod barndom infektion i de tilfælde, hvor et barn er allergisk over for penicillin.
  • Stoffet kan tages under og efter måltidet.
  • Hvis vi sammenligner dette antibiotikum, med andre antibiotika, der svarer til det, vi kan sige, at til en lavere pris under behandling, det er ikke mindre effektiv.

Oplysninger, der bør overvejes, når du bruger Zithromax antibiotisk:

  • I tilfælde af, at dit barn tager anden medicin, bortset dette medicin, skal du kontakte en farmaceut eller børnelæge om mulige interaktioner.
  • Hvis bivirkninger opstår, skal du kontakte din læge for at ændre dosis.
  • Stoffet fås i doser af 250, 500 og 600 mg.
  • Børn med overfølsomhed og allergi over for erythromycin, eller nogen andre makrolid antibiotika bør ikke tages Zithromax kategorisk.

Mulige bivirkninger hos børn:

• Børn anbefales at gennemgå behandling med et 5-dages kursus. De mest almindelige bivirkninger ved brug af antibiotika er løs afføring og diarré, kvalme, opkastning, mavesmerter, udslæt. Ofte forekommer bivirkninger, hvis barnet har taget en øget dosis.

Hvordan korrekt at tage Azithromycin (ZITROMAX) i klamydia?

Den gode nyhed er, at behandling af Zithromax chlamydiosis er ganske enkel, når de anvendes af patienter i hjemmet, da der ikke er behov for en klar dosis.

En enkelt dosis Azithromycin (ZITROMAX) eller et ugentligt kursus, som af Doxycyclin (to gange dagligt) er de mest almindeligt anvendte behandling. Med klamydia, HIV-inficerede patienter, der modtager en lignende behandling, såvel som dem, der er HIV-negative.

Alle seksuelle partnere er inficeret af patienten bør afprøves. Personer med klamydia bør afholde sig fra seksuel aktivitet, indtil behandlingsforløbet er gået, ellers en re-infektion er muligt. Gentagen behandling i tre til fire måneder er passende. Især, hvis det vides ikke, om Zithromax tog en seksuel partner i klamydia.

Azithromycin er et meget anvendt antibiotika. Læger ordinere det i behandlingen af luftvejssygdomme, øre infektioner og seksuelt overførte sygdomme. Specialister anbefaler ikke at ændre det terapeutiske regime for Azithromycin, for patienter, der behandler klamydia eller gonorré.

Hvordan man kan tage Zithromax med klamydia - mundtligt, i en enkelt dosis, et gram. Hvis Zithromax er ikke til rådighed, tage Doxycyclin. Et hundrede milligram, og mindst to gange om dagen, mundtligt syv dage. Specialister besluttet, at klamydia er ganske resistente over for antibiotika tetracyklin, brug af Zithromax i dette tilfælde er at foretrække.

Zithromax klamydia i, det behandlingsregime, er, at dette stof bør ikke anvendes, hvis patienten har haft gulsot, eller lever-problemer, der er forårsaget ved at tage Zithromax. Stille og roligt blive behandlet for klamydia Zithromax, er det nødvendigt at informere lægen, hvis patienten har: syge nyrer; leversygdom, myasthenia gravis, den rytme af hjertet er forstyrret, eller historien af forlænget QT-interval syndrom er til stede.

Eksperter påpeger, at det stof Zithromax er ikke farligt for gravide kvinder, men ikke desto mindre er der behov for at informere lægen om graviditet, eller om graviditet planlægning. Gravide kvinder er ordineret 0.5 gram mundtligt, efter måltider, hver seks timer. Receptionen varer syv dage. Der er ingen oplysninger om, hvorvidt Azithromycin (Zithromax) er indtaget i mælk af en ammende mor, og om det kan skade et barn. Også, skal du ikke tage denne medicin, mens du ammer barnet, uden at fortælle det til lægen.

Børn bekvemt give Zithromax i suspension. Når du bruger oral suspension, hætteglasset er åbnet, mængden af kogt, afkølet vand tilsat til pulver, der er nødvendige i henhold til instruktionerne. Som en regel, der er en mark på hætteglasset, til at der tilsættes vand i to faser. Ryst flasken efter første etape, derefter efter den anden. Den blandede blanding, der drikkes straks. Må ikke gemme det til senere brug. Oral suspension, der ikke anvendes til tolv timer, er kasseret. Zithromax kan tages sammen med et måltid eller mellem måltiderne. Den medicin tages sammen med mad, hvis det føles ubehageligt i maven. Før hver brug, hætteglas med ophæng er rystet. For at sikre korrektheden af den dosis, den væske, der er målt med en speciel ske. Stoffet er taget helt i den foreskrevne periode.

Klamydia kan have karakter af en sløv infektion. Så, på den første dag, tage et gram Zithromax én gang, anden og tredje dag i 0,5 gram, fra den fjerde til den syvende dag til 0,5 gram. I alt er der tre gram af stoffet bør tages. Hvis patienten er blevet smittet med klamydia for første gang, han er ordineret Zithromax (Azithromycin) en gang - et gram en time før måltider eller efter et måltid i to timer.

Før infektionen er helt forsvinder fra kroppen, i de første dage af behandlingen, kan det forekomme, at patienten har fået slippe af med klamydia. Men stoffet stadig skal være truffet inden udgangen af kurset. Butik Zithromax i henhold til instruktionerne. Kassér ubrugt flydende medicin efter 10 dage.

Tage Zithromax klamydia i behov nøjagtigt som foreskrevet af en læge.

For effektiv behandling det er ikke anbefales at tage Zithromax for længere tid end anbefalet af specialist eller i en større eller mindre dosis. Dosis og varighed af Zithromax behandling må ikke være den samme for luftfartsselskabet af infektionen.

Er Zithromax Effektiv mod Forkølelse?

Zithromax er et stof, der vedrører en sådan medicin som antibiotika. Det er kendt, at historien om forskning i og anvendelse af antibiotika kan dateres tilbage til det 19 århundrede.

I det øjeblik, medicin, der har formået at åbne omkring 2000 af denne form for medicin, men i praksis kun 50 arter, der har fundet anvendelse. En af dem er antibakteriel medicin Zithromax. I en bred vifte af forskellige antibakterielle stoffer, Zithromax er et af de mest effektive antibakteriel medicin, der bruges i behandlingen af en række smitsomme sygdomme, og anbefales til community-erhvervet pneumoni. Hertil kommer, Zithromax er ordineret til øvre og nedre luftvejsinfektioner (tonsillitis, halsbetændelse, bihulebetændelse, laryngitis, scoralin, bronkitis) af urogenital chlamydia-infektion, akut otitis, Helicobacter-infektion, eksacerbation af kronisk bronkitis, sygdomme i huden, urinvejsinfektion.

Blandt en temmelig forskelligartet liste over sygdomme, der er behandlet med Zithromax, kolde behandling, også finder sted. Men lægernes få vist i dette felt, er selvmodsigende. Og patienterne selv, der ikke ønsker at søge medicinsk rådgivning, ty til selvmedicinering og som et resultat, har, i det mindste, bivirkninger på grund af ukendskab til stoffet og hensigtsmæssigheden af dens brug. Omhyggeligt læse de instruktioner, at det stof, du ikke kan finde oplysninger, der Zithromax for forkølelse er brugt på alle. Skal tage hensyn til den type af kulde. Hvis sygdommen er i en tidlig fase, så brug af antibiotika er ikke ønskeligt. I tilfælde af, at almindelig forkølelse, er allerede en komplikation, så brug af antibiotika er uundgåelig. Det bør erindres, at den forkølelse er forårsaget af virus, og derfor for behandling, er det nødvendigt at skabe betingelser, som kroppen kan selvstændigt håndtere infektionen.

De sygdomsfremkaldende agenter af bakterielle sygdomme er streptokokker, hemophilic stang, for eksempel, mikrober, der er fundet i manden i halsen, nasopharynx. Og som allerede nævnt, Zithromax er et antibakterielt stof og kolde behandling, som en slags viral infektion, dette stof er umuligt. Ja, nogle siger, at antibiotika hjælpe dem med forkølelse, men det er ikke så, fordi de ikke har den skæbne at ødelægge virus. Mange tror, at antibiotika er en god måde at forhindre bakterielle komplikationer. Men der er en anden side af den mønt - den "mulighed" for at få en dysbiosis, diarré, forstoppelse. Formentlig også en allergi over for Zithromax i form af nældefeber, kløe, udslæt, i sjældne tilfælde anafylaktisk shock eller angioødem.

Hvis patienten stadig er ordineret et lægemiddel Zithromax, han skal følge visse regler for at tage medicin. Første, du er nødt til at huske at tage medicinen på en bestemt tid og den ordinerede dosis. Må ikke stoppe med at tage Zithromax hvis en person føler sig lettere - det er kendetegnende for antibiotika er, at afbrydelse i en behandling, der kan påvirke den videre inddrivelse, bakterier bliver resistente over for den medicin, som vil føre til en gentagen kursus af antibiotika.

Zithromax er et meget effektivt middel, en af den bedste antibiotika, men dens anvendelse er begrænset til smitsomme bakterielle sygdomme, ikke er virale infektioner, såsom forkølelse.