antibiotika i Danmark

Køb Biaxin Online

Biaxin
biaxin antibiotika
Aktiv Ingrediens: Clarithromycin

Biaxin anvendes til behandling af mange forskellige typer af bakterielle infektioner, der påvirker huden og åndedrætsorganerne. Det er også brugge sammen med anden medicin til behandling af mavesår forårsaget af Helicobacter pylori.

kr12.47 per pille
Køb Nu

Hvad er Biaxin

Biaxin (Clarithromycin) - aktiv antibiotikum af tredje generation er nemt at købe på apoteket. Prisen for "Biaxin" lav, brugsanvisning vedlagt i pakken. Før du køber medicinen anbefales for at få detaljerede medicinsk rådgivning.

Antibiotika Clarithromycin, blev skabt i 1970'erne, og har en stor lighed med Erythromycin. Det er i almindelig brug i dag, og kan blive solgt under dens generiske navn eller flere navne, såsom Biaxin. Målet i udviklingen af Biaxin (Clarithromycin) var at skabe et stof, der ville behandle omtrent de samme betingelser, som Erythromycin med færre gastrointestinale bivirkninger. I sidste ende, dette mål blev ikke nået med medicin, og de mest almindelige bivirkninger er forstoppelse og diarré, som gør stoffet ligner Erythromycin.

 • Biaxin tilhører klassen af makrolid antibiotika. Biaxin bekæmper bakterier i kroppen.
 • Biaxin anvendes til behandling af mange typer af bakterielle infektioner, såsom bronkitis, lungebetændelse, bihulebetændelse, tonsillitis, hudinfektioner, og bakteriel mavesår.
 • Biaxin kan anvendes til andre formål end dem, der er beskrevet i denne manual.

Antibiotika Biaxin er nyttige i behandling af mange almindelige infektioner. Det kan især bruges til sinus, kronisk bronkitis, eller øre infektioner. Det er også særlig effektiv mod mange former for halsbetændelse, og det er også nyttig til behandling af Legionella, Hemophilus infektion, og bakterier, der forårsager gonorré. Det skal bemærkes, at valget af at bruge ethvert antibiotikum, dels afhænger af den type af bakterier, men også afhænger af andre faktorer, såsom medicinske tilstande, alder og medicin, som patienten tager. Dette betyder, at stoffet kan være nyttige i behandling af mange sygdomme, men det er ikke den mest passende permanent valg.

En af de grunde til at vælge antibiotika Biaxin, kan det være det foretrukne valg på grund af dens struktur. Det er mere modstandsdygtige over for mavesyren. Når det indtages oralt, det overlever bedre med fordøjelsesprocessen, hvilket betyder mere medicin kommer ind i blodbanen.

En anden grund til at bruge dette stof kan være at foretrække, da det virker på bakterier. Det hæmmer dannelsen af bakterielle proteiner, som hjælper med at forhindre spredning af bakterier. Så det kan være særligt effektive i at fjerne nogle bakterielle former.

Den faktiske mængde af Biaxin bruges til at helbrede en infektion varierer. De specifikke dosis afhænger af patientens alder, type af infektion, og andre faktorer, men de fleste patienter, der tager denne medicin for 10-14 dage. Mennesker har brug for at fuldføre deres ordineret receptpligtig helt, eller de vil have risiko for re-infektion. Der er ordineret Biaxin er klart interesseret i de forventede bivirkninger. Som allerede nævnt, en af de mest almindelige bivirkninger er maveproblemer, som kan omfatte mavesmerter, diarré, kvalme eller opkastning. Patienterne er normalt tilrådes det at tage medicin sammen med mad, da dette kan bidrage til at mindske disse symptomer.

Selvom det er sjældent, at nogle mennesker, der bruger dette stof vil udvikle andre bivirkninger, som kan omfatte udslæt, desorientering, hovedpine, humørsvingninger, hallucinationer, tør mund, og en ubehagelig eller metallisk smag i munden. Disse symptomer bør gives til den læge, samt eventuelle andre symptomer, der kan reducere vandladning eller forårsage gulsot (icterus af hud og øjne proteiner). Da Biaxin (Clarithromycin) er clearet gennem leveren, i meget sjældne tilfælde kan det være forbundet med skader på leveren.

For at undgå mere alvorlige bivirkninger, patienter bør drøfte med lægen, hvilken medicin de tager, herunder kosttilskud eller urter. De bør også yde det medicinske betingelser, de har. Mange mennesker har ikke negative reaktioner over for dette stof, og antibiotikum Biaxin effektivt kan behandle dem.

I hvilke sager bør ikke tage Biaxin?

Før at tage Biaxin, fortælle din læge, hvis du har nyre-eller leversygdom. Det kan kræve en reduceret dosis og overvågning i hele forløbet af behandlingen, eller tilbagetrækning af lægemidlet.

Biaxin er klassificeret som kategori C af FDA i forbindelse med graviditet. Dette betyder, at det ikke vides, om lægemidlet kan påvirke fosteret. Hvis du er gravid, må du ikke tage biaxin uden at konsultere en læge.

Det er uvist, om den biaxin er i stand til at trænge ind i modermælk. Hvis du er en ammende mor, du må ikke tage denne medicin uden at konsultere din læge.

Metoden for anvendelse

 • Biaxin bør tages, klart efter den instruktion af lægen. Konsultere din læge eller apotek for at få vejledning om anvendelse.
 • Hver dosis bør være skyllet ned med et helt glas vand (200 ml).
 • Biaxin kan tages sammen med mad, mælk eller på tom mave.
 • En række af langtidsvirkende biaxin (Biaxin XL) bør tages sammen med mad.
 • Som regel biaxin er taget to gange på en dag med intervaller på 12 timer. Følg lægens instruktioner.
 • Omrystes før brug. For korrekt dosering, brug en måleske, pipette eller glas. i stedet for den sædvanlige spsk. Spørg på apoteket, hvor du kan købe måling af redskaber, hvis du ikke har en.
 • Tage Biaxin (Clarithromycin) skal være inden for den periode, der er foreskrevet af din læge, selv hvis dit helbred er forbedret. Forbedring kan være til helt at slippe af med infektionen.
 • Opbevar medicinen ved stuetemperatur på et køligt, tørt sted. Må ikke holde suspension i køleskab.

Hvad sker der, hvis jeg glemmer en dosis?

Tage din medicin, så snart du synes om det. Hvis der allerede nærmer sig tidspunktet for næste dosis, skal du ikke tage den glemte dosis. Du bør vente til den næste dosis. Du må ikke tage en dobbelt dosis Biaxin medmindre instrueret af din læge.

Hvad sker der i tilfælde af Biaxin tage en overdosis?

 • Søg straks lægehjælp.
 • Symptomer på biaxin overdosering omfatter kvalme, opkastning, diarré, mavekramper.

Forholdsregler

Må ikke begynde at tage Clarithromycin (Biaxin) , hvis du tager Cisaprid, Pimozide eller Terfenadin. Disse stoffer kan interagere, hvilket kan forårsage en farlig puls fiasko.

Hvad er de mulige bivirkninger?

I tilfælde af nogen af følgende alvorlige bivirkninger, stoppe med at tage stof Biaxin og omgående konsultere en læge:

 • Allergisk reaktion (åndedrætsbesvær; forsnævring af luftvejene; hævelse af læber, tunge, ansigt eller udslæt);
 • Leverskader (gulfarvning af hud eller øjne proteiner, kvalme, mavesmerter eller ubehag, usædvanlig blødning eller blå mærker, svær træthed).

Mere tilbøjelige til at forekomme andre, mindre alvorlige bivirkninger. Fortsætte med at tage lægemidlet Biaxine og fortæl din læge, hvis du har:

 • Kvalme, opkastning, diarré eller mavesmerter;
 • Svimmelhed, træthed eller hovedpine;
 • En udslæt;
 • Vaginal drosler.

Andre bivirkninger, der ikke er beskrevet i denne manual, kan forekomme. Usædvanlige bivirkninger, især dem, der forårsager din bekymring, bør indberettes til din læge.

Hvor effektiv er den i behandling af almindelige sygdomme?

Brug af Biaxin i lungebetændelse er berettiget, hvis lungebetændelse er forårsaget af intracellulære bakterier. Vi taler om atypiske lungebetændelse, som opstår under indflydelse af klamydia eller Mycoplasma. Atypiske lungebetændelse, som ofte fører til pulmonal hjertesvigt, kan også opstå som følge af reproduktion af Legionella. Disse mikroorganismer er aktivt opformeret i et varmt og fugtigt miljø, deres kolonier er fundet i offentlige svømmehaller og bruser.

Hvis årsagen til mavesår er bakterien Helicobacter pylori, Biaxin anvendes til udryddelse terapi. Dette patogen former resistens over for de antibiotika, makrolid-kun i 13% af tilfældene, der bestemmer effektiviteten af behandlingen.

Hvad er inkluderet i tabletter?

Den vigtigste komponent i en potent bakteriedræbende agent – Biaxin. Yderligere stoffer omfatter mikrokrystallinsk cellulose, stivelse, lav molekylær vægt PVP, pregelatinization stivelse, magnesium stearat, kolloid siliciumdioxid, natrium lauryl sulfat.

Antimikrobielle lægemidler er fremstillet i form af tabletter og kapsler. Ovale, bikonvekse tabletter gul belagt med en beskyttende skal. Emballage omfatter 7, 10 eller 15 tabletter. Solid hvid kapsler er lavet af gelatine og titandioxid. De er fyldt med pulver eller en tæt masse af stof. I den pakke, du kan også finde ud af, 7, 10 eller 14 kapsler. Som ekstra komponenter, lactosemonohydrat, povidon, majs stivelse, calciumstearat, croscarmellose, Polysorbat 80 anvendes.

Sådan opbevarer stof?

Biaxin, ligesom andre lægemidler, bør være beskyttet fra fugt og direkte sollys. Gemme lægemiddel bør være ved en temperatur på højst + 25C. Holdbarheden af stof er begrænset til to år. Antibiotika ikke kan anvendes efter udløbet af den fastsatte opbevaring gang.

Biaxin viser gode resultater i behandlingen af urogenital chlamydia og mycoplasmosis. Antimikrobielt middel let trænger ind bakterielle celler og fjerner patogene mikroflora.

Hvor godt er det stof, der absorberes?

Den aktive antibiotikum, der absorberes hurtigt fra mave-tarmkanalen. De instruktioner til at Biaxin Clarithromycin sagde, at den mad forsinker absorptionen af lægemidlet, men dets biotilgængelighed er ikke væsentligt reduceret. Stabil terapeutiske koncentration af stoffet i blodet, plasma-er observeret 72 timer efter kursets start af stoffet. Det stof Biaxin ophobes i huden, lungerne, bløde væv.

Langtidsvirkende tabletter absorberes langsommere. Dette er nødvendigt for at sikre, at den terapeutiske koncentration af det aktive stof forbliver konstant, og samtidig reducere flertydighed, når du tager antibiotika.

Kommentarer

I henhold til anmeldelser, Biaxin er et effektivt moderne antibiotikum, der hjælper, selv når mikroorganismer er ikke følsomme over for virkningerne af mange antibakterielle stoffer. Anmeldelser viser, at Biaxin pålidelig og sikker medicin, som sjældent forårsager negative symptomer.

Det stof er ofte ordineret i den komplekse behandling af mavesår eller sår på tolvfingertarmen, og mange patienter kan ikke forstå, hvorfor et antibiotikum, der er behov for i denne patologi. Klinisk er det bevist, at den vigtigste årsag til udviklingen af colitis proces i mave slimhinden er bakterien Helicobacter pylori, der effektivt bekæmper Biaxin. Inddragelsen af dette stof i sår behandling er standard for terapi i medicinske mave-tarmsygdomme.