antibiotika i Danmark

Køb Cephalexin Online

Cephalexin
cephalexin antibiotika
Aktiv Ingrediens: Cephalexin

Cephalexin er anvendt til behandling af infektioner forårsaget af bakterier, herunder infektioner i de øvre luftveje, øre infektioner, hudinfektioner, og urinvejsinfektioner.

kr2.83 per pille
Køb Nu

Blandt de antibiotika, for Cephalosporin gruppe der er nye lægemidler, og der er gamle, tid-testet stoffer. Et af disse lægemidler er Forskellige. På trods af sin "ærværdige alder" og den overflod af nye generationer af lægemidler, der bevarer sin terapeutiske position og niche i den farmaceutiske verden.

Cephalexin er en første generation af antibakterielle stof fra gruppen af cefalosporiner. Det er blevet syntetiseret jeg lang tid, meget udbredt og anvendes til behandling af forskellige purulent-inflammatoriske processer jeg sukkerærter områder af medicin.

Desværre, over tid, at effektiviteten af et stof falder, som udvikler sig relativt eller absolut modstandsdygtighed over for mikroorganismer. Den samme skæbne overgik Cephalexin.

Mange mikroorganismer har erhvervet enkelte arter eller territoriale resistens over for dette antibiotikum, der er, til behandling af visse sygdomme Cephalexin er ineffektiv. Men der er ét område, hvor antibiotikum, der bruges aktivt – Pediatrics.

Behandling af børn, der har sine egne nuancer, især hvis barnet er et par dage eller uger gamle. Hvis moderen under graviditeten har ikke lider af bakterielle infektioner, ikke tage forskellige antibiotika, barnet er født "helt ren" i form af modstand mod mikroorganismer.

Voksne på egen hånd eller ved udnævnelse af en læge, der årligt tager et stort antal af antibakterielle stoffer. Irrationelle antibiotisk behandling fører til det faktum, at mange mikroorganismer producere faktorer for beskyttelse. Ved behandling af et barn, der altid starter med enkle, gennemprøvede værktøjer, hvis det er nødvendigt, at flytte til nyere og stærkere stoffer.

Når det kommer til bakteriel infektion, oftest læger ordinere antibiotika. Cephalexin er et antibiotikum, fra gruppen af cefalosporiner af første generation. Antibiotika har den evne til at hindre eller hæmme væksten af bakterier. Effektiviteten af cephalexin afhænger af, hvordan du tager det. Det er derfor, det er vigtigt at vide, hvordan at tage dette stof, før du begynder behandlingen. I denne artikel vil du lære, hvordan man tager cephalexin.

Hvad er Cephalexin

Cephalexin er et antibiotikum, der tilhører klassen af cefalosporiner. Husk, at Cephalexin er også bruges til bekæmpelse af bakterier i kroppen. Dette stof er bakteriedræbende, hvilket betyder, at dens vigtigste handling er at ødelægge den cellevægge af bakterier, der fører til brud af bakterielle celler, der er, til død af bakterier.

Cephalexin er hovedsagelig anvendes til behandling af bakterielle infektioner. Det kan være lungebetændelse, bronkitis, halsbetændelse, bakterielle infektioner i knogler og led, hud, urinveje og mellemøret.

I nogle tilfælde, cephalexin kan bruges som en forebyggende foranstaltning, der er, for at undgå visse infektioner. Det er For eksempel bruges til at forhindre bakteriel endocarditis.

Cephalexin kan anvendes til andre formål, som ikke er nævnt i denne vejledning.

I henhold til anvisninger til brug, Cephalexin kan anvendes til behandling af pyoinflammatory processer af forskellig lokalisering:

 • ENT infektioner: otitis media, pharyngitis, tonsillitis, laryngitis, bihulebetændelse.
 • Sygdomme i nedre luftveje: bronkitis, lungebetændelse, akut KOL.
 • Sygdomme i uro-genital tract: pyelonefritis, prostatitis, urethritis, blærebetændelse, colpitis.
 • Sygdomme i hud og subkutane væv: byld, phlegmon, pyoderma, bylder og andre.

Men hvis vi betragter de oplysninger om de faktiske forhold, og især i den pædiatriske nøgle, kan nogle indikationer for brug forsvinde.

For eksempel akut otitis media hos børn er normalt forårsaget af Haemophilus influenzae eller parahemophilia pinde, som er ufølsomme over for Cex. Der er en høj sandsynlighed for, at behandlingen vil være ineffektiv. Den samme situation i behandling af bihulebetændelse. Akut bihulebetændelse er primært forårsaget af pneumokokker og / eller Hemophilus, så anaerobe bakterier ind i processen. Der er brug for Cephalexin til behandling af akut betændelse i bihulerne, vil ikke være effektiv i alle tilfælde.

Husk, at forkert brug af Cephalexin kan nedsætte dets effektivitet. Ikke tager Cephalexin hvis du ikke har en bakteriel infektion, ellers antibiotika vil være ineffektiv, når det virkelig er nødvendigt. Cephalexin kan også være ineffektiv, hvis du ikke tager den fulde dosis eller ikke tage det for en læge-ordineret periode.

Betingelse for Køb

Køb Cephalexin online samt andre antibiotika, som du kan købe i vores apotek! Vi har de mest favorable priser, et bredt udvalg af antibiotika, og også andre præparater til børn og voksne. Rabatter og gunstige betingelser for vores kunder. Professionelle support team på vores hjemmeside brugere, som arbejder 24/7 til at hjælpe dig på ethvert tidspunkt. Vi ønsker, at du aldrig bliver syg, tak for at bo hos os!

Tal med din læge, før du tager Cephalexin

Det er meget vigtigt at konsultere en læge, før du tager stoffet. Lægen vil give dig en omfattende og præcise instruktioner vedrørende administration af lægemidlet. Aldrig selvmedicinering ved at foreskrive, cephalexin, og du må ikke tage medicin, hvis det er ordineret til en anden person.

Fortæl din læge, hvis du har haft nogen bivirkninger fra at tage medicin før. Cephalexin er flere almindelige bivirkninger, som bør være mild og kortvarig. Hvis disse bivirkninger bliver alvorlige, eller uudholdelig, fortælle det til din læge. Sådanne bivirkninger kan være:

 • Fordøjelsesbesvær;
 • Diarré;
 • Opkastning;
 • Hud udslæt.

Ikke tager Cephalexin hvis du nogensinde har haft en allergisk reaktion over for andre cefalosporiner eller penicillin, uden at konsultere en læge og medicinsk tilsyn under behandlingen.

Før at tage denne medicin, så fortæl din læge, hvis du har:

 • Nyresygdom;
 • Mave-tarm (gastrointestinale sygdomme, såsom colitis.

Du vil ikke være i stand til at tage Cephalexin, eller vil du behov for dosisjustering eller særlig overvågning under behandling, hvis du lider af en af ovennævnte sygdomme.Kan du ikke være i stand til at tage Cephalexin, eller du kan være nødvendigt at justere dosis eller særligt tilsyn under behandlingen, hvis du har en af de følgende betingelser.

Cephalexin hører til den kategori B i henhold til klassificeringen af FDA med henvisning til graviditet. Dette betyder, at de skadelige virkninger af narkotika på fosteret, er usandsynligt. Men, ikke tage Cephalexin, hvis du er gravid eller kan blive gravid i løbet af den medicin uden først at konsultere din læge.

Cephalexin trænger ind i modermælken og kan påvirke barnet under fodring. Hvis du er en ammende mor, ikke tager cephalexin uden at konsultere en læge.

Kontraindikationer og bivirkninger

Cephalexin bør ikke anvendes hos personer med nyre-og lever-insufficiens, det er ikke anbefales til gravide og ammende kvinder. Børnenes alder er ikke en kontraindikation, tværtimod, Cephalexin er meget anvendt til behandling af børn. Men børn under 3 år kan ordineres kun suspension, kapsler og-tabletter er kontraindiceret.

Cephalexin standard bivirkninger:

 • Udslæt,
 • Urticaria,
 • Kløe,
 • Quincke ødem,
 • Kvalme,
 • Opkastning,
 • Abdominal udspiling,
 • Fordøjelsesbesvær,
 • Diarré,
 • Svimmelhed,
 • Svaghed,
 • Besvimelse og andre.

En komplet liste over bivirkninger kan findes i brugsanvisningen.

METODEN FOR ANVENDELSE CEPHALEXIN

 • Tager Cephalexin nøjagtigt som anvist af din læge. Konsultere din læge eller apoteket, om der er indikationer.
 • Hver dosis bør tages med et helt glas vand.
 • Cephalexin kan tages på tom mave eller sammen med mad eller mælk, hvis det stof, der forårsager maveproblemer.
 • For at præcist at måle dosis, skal du bruge måleske eller Kop, ikke en almindelig spiseske. Spørg på apoteket, hvor du kan købe en måleske/Cup, hvis det ikke er.
 • Cephalexin bør tages med jævne mellemrum for at sikre den konstante indhold af stoffet i kroppen.
 • For maksimal virkning, cephalexin skal tages regelmæssigt.
 • Du skal gennemgå behandling med dette stof. Forbedring kan opstå, før den fuldstændige ødelæggelse af infektion.
 • Tabletter og kapsler bør opbevares ved stuetemperatur på et køligt, tørt sted.

Tips og Advarsler

Cephalexin er vigtige for behandling af børn, voksne praksis, dets anvendelse er ikke altid effektiv. For børn er der primært anvendes suspension forskellige dosering og tabletter 125 mg, og for voksne – tabletter og kapsler 250/500 mg. Trods den tilsyneladende enkelhed af valg, Cephalexin kun kan bruges på recept. Ukontrolleret brug af antibiotika medfører udvikling af svampe komplikationer og øge erhvervet resistens af mikrober.

Doseringen af cephalexin kan variere. Dosis kan være påvirket af faktorer som højde, vægt, køn, type og sværhedsgrad af bakteriel infektion, allergi, og så videre. Ikke tager cephalexin uden at konsultere en læge.

Tager cephalexin kun for en bestemt periode. Efter blot et par doser, du kan føle sig bedre, men det betyder ikke, du kan stoppe med at tage antibiotika, bør du helt sikkert færdig med den fulde kursus. Nogle mennesker har tilbagefald, når de stoppe med at tage medicinen inden udgangen af kurset ordineret af lægen.

Lad ikke nogen tage din medicin. Den medicin din læge har ordineret, kan ikke have samme effekt på en anden person.