antibiotika i Danmark

Køb Ciloxan på Nettet i Danmark | Ciloxanfloxacin Håndkøb

Cipro
Ciloxan antibiotika
Aktiv Ingrediens: Ciprofloxacin

Ciloxan er anvendt til at behandle forskellige typer af bakterielle infektioner. Det kan også bruges til at forhindre eller bremse miltbrand efter eksponering.

kr5.48 per pille
Køb Nu

Ciloxan (Ciprofloxacin) - antimikrobielt middel, der tilhører gruppen af fluoroquinoloner II generation. Det er almindeligt anvendt i mange lande. Forskellige farmakologiske virksomheder, der producerede han under sit navn. Nogle gange, når lægen ordinerer medicinen, patienter, der har et rimeligt spørgsmål, Ciloxanfloxacin antibiotika eller ej. Det anvendes som et antibiotikum, men det er faktisk ikke, da det er et syntetisk stof. Og antibiotika kaldet stoffer af naturlig oprindelse eller deres kemiske analoger.

Beskrivelse og brugsanvisning

Det er et moderne antibiotikum, som indgår i gruppen. Stof indeholdt i stoffer Tsiprolet, Tsifran, Ciloxanbay. I dette tilfælde har lægemidlet samme navn som det aktive stof.

Dette antibiotikum har sine egne karakteristika. Dens indsats er ret hurtig sammenlignet med lignende stoffer. Akkumulering i kroppen sker hurtigere, hvorefter det Fås i væsker og væv i den ønskede koncentration.

Dette antibiotikum er effektivt til bekæmpelse af bakterier, der er resistente over for de vigtigste antibiotika, samtidig med at bakterierim ikke har en destruktiv virkning på det. Lægemidlet har ingen skadelig virkning på mave-tarmkanalen, har ingen toksicitet.

Hvis sygdommen blev behandlet med tabletter, er der ved behandlingens afslutning en vedvarende effekt. Det betyder, at udviklingen af visse mikroorganismer i lang tid efter behandlingsforløbet vil være umulig.

Dette antibiotikum har en meget bred rækkevidde, og det ordineres for mange sygdomme. Det anbefales især til brug, når sygdommen skyldes tilstedeværelsen af Staphylococcus aureus, i tilfælde af påvisning af intracellulære bakterier, Pseudomonas aeruginosa.

Lægemidlet kan anvendes som uafhængigt terapeutisk stof og i kombinationsterapi, når der ordineres andre antibiotika. Alt dette er kun nogle af fordelene ved dette lægemiddel sammenlignet med andre lægemidler med lignende virkning. Der er en stor liste over sygdomme, hvor der anvendes Ciloxanflokacin.

Formen for frigivelse af et antibiotikum er forskellig. Det er tabletter, øjendråber, salver og opløsninger til injektion. I de instruktioner, der er knyttet til lægemidlet, er der kun generelle oplysninger om lægemidlet og metoden for dets anvendelse. Patienten skal være opmærksom på, at selv med den unikke og brede fordeling kan antibiotikummet kun anvendes, når det ordineres af en læge.

Kontraindikationer. Graviditet

Kontraindikationer for at tage lægemidlet er under graviditet og amning, dette antibiotikum kan ikke tages i barndommen og puberteten, når der er aktiv vækst. Listen omfatter også genetiske stofskiftesygdomme, viral keratitis. Ved ordinering af tabletter skal de spørge patienten, om han har en overfølsom reaktion over for lægemidler tilhørende den kvinolonske gruppe.

Bivirkninger og overdosering

Omkring ti procent af de patienter, der blev behandlet med lægemidlet, havde bivirkninger, men det var hensigtsmæssigt for mange at fortsætte behandlingen, og kun en tredjedel måtte opgive antibiotikummet. Faktum er, at det er et systemisk stof, og dets virkning kan påvirke patientens kropssystemers tilstand. Som hovedregel er det nervesystemet, bevægeapparatet, fordøjelses-og urinsystemet. Hvis der er en overdosis, skal du først fjerne det overskydende lægemiddel ved at vaske maven og understøtte de vitale systemers funktioner. Patienten tager så meget væske som muligt, urinreaktionen holdes under kontrol, det er nødvendigt, at den er syrlig.

Undersøgelser

Om dette antibiotikum i netværket er der mange anmeldelser fra både læger og patienter. Mange patienter hævder, at det var svært for dem at tage stoffet, mavesmerter, bugspytkirtel, mange af dem var syge. Der står, at lægemidlet forårsagede allergi, anafylaktisk chok, angioødem.

Mange flere positive undersøgelser af stoffet, hvor patienterne blev behandlet med lægemidlet og ikke følte ubehag.

Hvis vi taler om virkningen af lægemidlet som helhed, selv i en situation, hvor behandlingen ikke gav de maksimale resultater ved at tage dette antibiotikum, bemærkede patienterne i deres undersøgelser forbedringer af sundheden. Lægen vil råde dem til at foretage laboratorieundersøgelser for at bestemme patogenet nøjagtigt og gennemføre en følsomhedstest.

Det er ikke kun nødvendigt at tage dette stof, men det er også nødvendigt at gå i terapi for at understøtte vitaminer, præbiotika og probiotika under behandlingen, så kroppen har brug for meget væske, så du skal drikke mere.

Instruktion

Ciloxan dosering form: hvid eller Hvid tabletter med et gulligt skær, bikonvekse, overtrukket; dosering 250 mg-runde, må ruhed; dosis 500 mg-aflang, med en risiko på begge sider.

Før du tager stoffet, så læs hele indlægssedlen omhyggeligt:

  • Smid ikke det papir væk. Det kan være nødvendigt at re-læse det.
  • Hvis du har nogen spørgsmål, skal du kontakte din læge eller apotek.
  • Må ikke give det videre til andre. Det kan skade dem, selv om deres symptomer er de samme som jeres.
  • Hvis nogen af bivirkningerne bliver alvorlige, eller hvis du bemærker nogen form for bivirkninger, som ikke er opført på denne side, bedes du underrette din læge eller apotek.

Opbevaringsbetingelser: Opbevares på et mørkt sted ved en temperatur ikke over 25°C.

Holdbarhed: 3 år.

Særlig Note

Det bør erindres, at Ciloxan (Ciprofloxacin), et antibiotikum, under receptionen, som det anbefales ikke at engagere sig i aktiviteter, der kræver opmærksomhed, hurtige reaktioner i form af en mental eller motorisk karakter. Under behandlingen bør ikke være længere på området for direkte sollys.