antibiotika i Danmark

Probiotika efter Antibiotika

Probiotika er levende organismer, der kan bidrage til genoprettelsen af den mikrobielle balance i mave-tarmkanalen. Oftest, sammensætning af disse stoffer omfatter Lactobacillus, Bifidobacterium, eller Saccharomyces.

I de seneste årtier, det har modtaget masser af beviser for effektiviteten af probiotika i antibiotika-associeret diaré, herunder dem, der vedrører vækst af clostridia. Således er en stor meta-analyse, der blev gennemført i 2002, består af 9 studier. Forsøget involverede patienter, der fik antibiotika i kombination med probiotika, og de frivillige, der tog antibiotika og placebo, som er en sut. Resultaterne af undersøgelsen bekræftede, at den høje effekt af probiotika sammenlignet med placebo.

Men, der er andre, mindre imponerende data.

Probiotika: Endnu et Kig på Effektiviteten af

Britiske forskere har gennemført en større undersøgelse, der undersøgte effekten af probiotika på antibiotika baggrund. Eksperiment fuldt ud opfylder alle krav til evidensbaseret medicin: han var en randomiseret, dobbelt-blind, placebo-kontrolleret

Den eksperimentelle resultat er noget overrasket over den medicinske verden: den største til dato, de test, der ikke anerkender effektiviteten af probiotika til forebyggelse af antibiotika-associeret diaré.

Hvem ville tro på os, almindelige patienter: fortalere eller modstandere af probiotika? Og hvordan til at håndtere konsekvenserne af tarm antibiotika?

Lad os kigge i retning af indenlandske medicin. Hovedparten af de russiske læger sympatisk at probiotika og altid inkludere dem i behandling regime, sammen med antibakterielle stoffer. Mange eksperter mener, at probiotika har en ret til liv, selv uden dokumentation for effektivitet baseret på en høj sikkerhed profil, lave omkostninger til behandling og deres egne positive erfaringer.

Vilkår, Der Modtager Probiotika

Vi må ikke glemme, at probiotika - er særlige "rigtig" medicin. Bakterier, der er indeholdt i disse forberedelser skal passere gennem barrierer i mave-tarmkanalen, herunder mave-hydrochlorid behandling. Og ikke bare nå tarmene, og dermed opretholde rentabiliteten.

At probiotika har en reel effekt, du har brug for at følge et par regler for brug:

- Kan ikke drikke varme drikke og probiotika. Den temperatur, ved hvilken de vitale funktioner af bakterier opretholdes, må ikke overstige 45 grader. Ved højere priser mikroorganismer omkomme sammen;

- De fleste af probiotika anbefales ikke at blive taget med alkoholholdige drikkevarer.

- Bakteriel præparater, der er bedst træffes i forbindelse med antibiotika. Hvis du beslutter dig for at genopbygge allerede ændret mikroflora, siger, en uge efter antibiotisk behandling, probiotika kan ikke være så effektive, som vi gerne ville;

- Varighed af probiotika er fastsat individuelt. Hvis du begynder at tage disse stoffer, samtidig med antibiotika og komplikationer har forladt dig ud, kan du begrænse en 5-10-dages kursus (i den periode, antibiotika behandling). Patienter, der oplevede stadig de lækkerier af antibiotika-associeret diaré, nødt til at være mere intensiv og langvarig behandling. I sådanne tilfælde, behandlingen kan være fra 10 dage til flere uger og endda måneder.

Sikkerheden af Probiotika

Probiotika er et ikke-receptpligtige lægemidler. Den sikkerhedsprofil af disse stoffer er så stor, at de er godkendt til brug hos børn, herunder spædbørn og gravide og ammende kvinder. Det er derfor probiotika er et first-line lægemidler til restaurering af intestinal mikroflora efter antibiotikabehandling.

Bivirkninger er minimal og probiotika er generelt i forbindelse med mindre lidelser i mave-tarmkanalen. Disse omfatter oppustethed, forstoppelse, oppustethed. Medicin, der indeholder S. boulardii (Enterol), er forbudt at modtage patienter, der lider af allergiske reaktioner over for gær.

Probiotika - Børnene Især Dosering

Mange probiotika har en særlig børne-formulering. For eksempel, en af de mest populære medicin, Linex, kommer i form af kapsler af en dosis. Hvordan til at give denne medicin til små børn? Til spædbørn, der normalt ordineret en halv dosis.

Til at måle det, skal du åbne en gelatine-kapsel, hælde indholdet ud på en ren overflade, og en opdelt pulver i to omtrent lige store dele. Derefter børnehaven en dosis af medicin blev opløst i vand (juice, te) og rumtemperatur giver barnet.

Vi henlede opmærksomheden på det faktum, at det opløste stof kan ikke gemmes i en opløsning af bakterier dør hurtigt.