antibiotika i Danmark

Seks Produkter, der kan Erstatte Antibiotika

Du kan sikkert gætte, at en sund livsstil er et liv uden piller eller med en minimal mængde af dem. Selvfølgelig, antibiotika, der kan udvirke mirakler i den forstand, at man skal konfrontere bakterier og sygdomme, men enhver medicin har sine egne bivirkninger, herunder allergiske reaktioner, hovedpine, kramper, kvalme, osv.

Hvad skal du gøre, hvis du ikke ønsker at blive afhængig af piller? Heldigvis, for i naturen er der flere "medicin" på en gang, som vil være fremragende analoger af antibiotika. Og, mest sandsynligt, at de allerede er i dit køkken.

Hvidløg

Hvidløg - en af de mest kraftfulde naturlige antioxidanter, fordi det er rettelig i første omgang. I mange år har denne aromatiske krydderier var der anvendes til medicinske formål, og i dag er den videnskabelige verden enstemmigt erklærer, at dets handling selv over virkningen af mange kendte antibiotika.

Hemmeligheden er i organosulfur stof, som findes i hvidløg. Især har undersøgelser vist, at det er i stand til at klare med bakterier, der forårsager madforgiftning (Campylobacter jejuni). Disse bakterier skaber omkring sig et beskyttende lag, som er vanskelig at overvinde sådanne populære antibiotika erythromycin eller ciprofloxacin.

Helbredende egenskaber af hvidløg i høj grad afhænge af dens tilstand. Det anbefales at indtage en fed frisk hvidløg på en daglig basis (ikke at klippe det, men at sluge det hele, så for ikke at skade den mikroflora i maven) - dette vil beskytte immunforsvaret og aktivere bakteriedræbende handling.

Citrus

Antibiotics-antibacterials.net cites forskning data, i henhold til hvilke infektioner, der er resistente over for antibiotika føre til omtrent 23,000 dødsfald per år. Det er grunden til læger ordinere antibiotika kun som en sidste udvej, vel vidende, at de kan ikke bare øge antallet af bakterier i kroppen, men føre til udseendet af dem med stoffer, som ikke kan klare.

Du skal huske på vitamin C. Denne antioxidant, hjælper til at skabe et ugunstigt miljø for udvikling af bakterier i kroppen, og dermed sikre din sikkerhed. Vi minder dig om, at C-vitamin er ikke kun appelsiner og citroner, men endnu mere, bulgarske peber, broccoli og ananas.

Æble Eddike

Apple cider eddike bør altid være i køkkenet - og det er derfor. Det indeholder en bred vifte af vitaminer, mineraler, pektiner, aminosyrer og andre elementer, der har tilladt dette produkt til at blive til en reel HLS-trend. Blandt disse fantastiske forbindelser, du kan også finde ud af, æblesyre, som er yderst effektiv mod virus og bakterier.

Særskilt, vi opmærksom på, at apple cider eddike indeholder ikke skadelige kemikalier, så det er en fremragende astringerende, i stand til at klare enhver form for infektion. Sådan skal du tage: 1 spiseskefuld æble cider eddike + 1 spsk honning + 1 glas vand (halvt glas to gange om dagen).

Kokos Olie

Kokos olie er rig på fedtsyrer, men laurinsyre syre er af særlig interesse i dens sammensætning. At komme ind i kroppen af en person eller et dyr, det bliver til monolaurin - en antivirale, antibakterielle og antiprotozoal monoglyceride, som ødelægger konvolutter af virus, herunder herpes, influenza, HIV og andre sygdomsfremkaldende bakterier.

For at kunne bruge den antimikrobielle effekt af kokosolie, du er nødt til at forbruge 2-3 spiseskefulde hver dag. Men ikke overstiger dette beløb, som et øget niveau af fedt i kroppen, også vil ikke gøre dig godt.

Oregano

På trods af det faktum, at antibiotika hjælpe slippe af tuberkulose, difteri, tyfus og selv spedalskhed, de har nogle ulemper, der forhindre os i at fuldt ud at være afhængige af disse lægemidler. Så de dræber ikke kun dårlige bakterier, men også gode, og, derudover, på lang sigt kroppen på en eller anden måde udvikler immunitet til dem.

I den forstand, at modvirke skadelige bakterier, de mest almindelige urter, der vil være nyttige, herunder oregano, basilikum, rosmarin og sennepsfrø, som har antibakterielle egenskaber. Oregano (eller oregano), især indeholder på én gang to antimikrobielle stoffer - carvacrol og thymol. For at maksimere de nyttige egenskaber, er det bedre at bruge oregano olie, der, som det fremgår af videnskabelige eksperimenter, der har den højeste koncentration af disse stoffer.

Honning

Hvis du endnu ikke bruge honning til behandling af ondt i halsen, derefter på lejlighed bør du helt sikkert prøve denne metode. Antibakterielle egenskaber af honning er understøttet af kliniske data: undersøgelser bekræfter også, at honning er egnet til behandling af forbrændinger, nedskæringer, eksem, gær og svampe infektioner til mig lokalt.

Men hvordan virker det? Forskere har fundet i honning den type enzymer, der er ansvarlige for frigivelsen af hydrogenperoxid. De fleste bakterier ikke kan overleve i tilstedeværelse af dette element, så et tykt lag af honning desinficerer sår, bebrejder den healing af betændte områder, og te med honning i stedet for sukker, vil kroppen indefra.